Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir’in okul ziyaretleri sürüyor

EĞİTİM 17.12.2019 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demir’in okul ziyaretleri sürüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bugün 23 Nisan Ortaokulu ile Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bugün 23 Nisan Ortaokulu ile Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.   İdareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.   İl Milli Eğitim Müdürü Demir okul idarecileri ile okul binasını gezerek 2023 Eğitim Vizyonu Hedefleri doğrultusunda açılmaya başlanan Tasarım Beceri Atölyelerindeki son çalışmaları inceledi.   Demir ''Bu yıl yenilerini ekleyeceğimiz Tasarım Beceri Atölyelerimiz ile 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerine ulaşmayı planlıyoruz. Bu sayede var olan potansiyellerini ortaya çıkarma imkanını çocuklarımıza daha da çok sunabileceğiz'' dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bugün 23 Nisan Ortaokulu ile Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bugün 23 Nisan Ortaokulu ile Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

 

İdareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Demir okul idarecileri ile okul binasını gezerek 2023 Eğitim Vizyonu Hedefleri doğrultusunda açılmaya başlanan Tasarım Beceri Atölyelerindeki son çalışmaları inceledi.

 

Demir ''Bu yıl yenilerini ekleyeceğimiz Tasarım Beceri Atölyelerimiz ile 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerine ulaşmayı planlıyoruz. Bu sayede var olan potansiyellerini ortaya çıkarma imkanını çocuklarımıza daha da çok sunabileceğiz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.