Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir, LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

EĞİTİM 01.06.2018 - 16:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Demir, LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, hafta sonu sınavlar girecek olan 8.sınıf öğrencileri için bir mesaj yayımladı.
  Milli Eğitim Müdürü Murat Demir hafta sonunda LGS’ye girecek olan tüm öğrencilere başarı dilediği mesajında şunları kaydetti;   Sevgili Öğrencilerim, Sınavlar hayatımızda önemli bir yer tutarken başarının tek göstergesi değildir. Sizlerden beklentimiz, ülkemiz için iyi yetişmiş, erdemli, milli ve manevi değerlerimizle bütünleşmiş bireyler olarak kendinizi yetiştirirken; kendinize, bilginize ve yeteneklerinize hangi koşulda olursa olsun güvenmenizdir. Geleceğimizin teminatı, ülkemizin gücü olan sizlerin en iyi şekilde eğitim görmesi,  21.yüzyıl becerileri olan sorgulayıcı yaklaşımla, iletişim ve işbirliği ile ve yaratıcı teknolojiyi kullanan, yenilikçi ve bilinçli bireyler olarak yetişmeniz biz eğitimcilerin öncelikli görevidir. Bu görevimizin bilincinde sizlere olan güvenimizle başta öğrencilerimizi yetiştiren, emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. 2 Haziran’da yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı ve 03 Haziran’da yapılacak olan Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavlarında sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyor, sınav sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerken, sınavlarda görev alacak yönetici ve öğretmenlerimize de kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, hafta sonu sınavlar girecek olan 8.sınıf öğrencileri için bir mesaj yayımladı.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir hafta sonunda LGS’ye girecek olan tüm öğrencilere başarı dilediği mesajında şunları kaydetti;

 

Sevgili Öğrencilerim, Sınavlar hayatımızda önemli bir yer tutarken başarının tek göstergesi değildir. Sizlerden beklentimiz, ülkemiz için iyi yetişmiş, erdemli, milli ve manevi değerlerimizle bütünleşmiş bireyler olarak kendinizi yetiştirirken; kendinize, bilginize ve yeteneklerinize hangi koşulda olursa olsun güvenmenizdir. Geleceğimizin teminatı, ülkemizin gücü olan sizlerin en iyi şekilde eğitim görmesi,  21.yüzyıl becerileri olan sorgulayıcı yaklaşımla, iletişim ve işbirliği ile ve yaratıcı teknolojiyi kullanan, yenilikçi ve bilinçli bireyler olarak yetişmeniz biz eğitimcilerin öncelikli görevidir. Bu görevimizin bilincinde sizlere olan güvenimizle başta öğrencilerimizi yetiştiren, emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. 2 Haziran’da yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı ve 03 Haziran’da yapılacak olan Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavlarında sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyor, sınav sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerken, sınavlarda görev alacak yönetici ve öğretmenlerimize de kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.