MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir Nevşehir Lisesi ve Cumhuriyet İlkokulundaydı

EĞİTİM 16.01.2020 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demir Nevşehir Lisesi ve Cumhuriyet İlkokulundaydı

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir beraberinde Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu ve Nevşehir Lisesi'ni ziyaret etti.
NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Müdürü Murat Demir beraberinde Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu ve Nevşehir Lisesi'ni ziyaret etti.   İlkokulun eğitim sürecinin ilk ve en önemli ayağı olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Cumhuriyet İlkokulu öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek eğitim-öğretim ile ilgili sohbet etti.   2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerine sahip, projeler geliştirebilen kazanımlarını hayatlarına yansıtıp kullanabilen mutlu bireyler olarak yetişmek için çalıştıklarını söyledi.   Daha sonra Nevşehir Lisesi'ni ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okulun fiziki ortamı ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı.
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir beraberinde Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu ve Nevşehir Lisesi'ni ziyaret etti.

NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Müdürü Murat Demir beraberinde Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu ve Nevşehir Lisesi'ni ziyaret etti.

 

İlkokulun eğitim sürecinin ilk ve en önemli ayağı olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Cumhuriyet İlkokulu öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek eğitim-öğretim ile ilgili sohbet etti.

 

2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerine sahip, projeler geliştirebilen kazanımlarını hayatlarına yansıtıp kullanabilen mutlu bireyler olarak yetişmek için çalıştıklarını söyledi.

 

Daha sonra Nevşehir Lisesi'ni ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okulun fiziki ortamı ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.