Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demirses, Mevlid Kandili'ni kutladı

SİYASET 19.11.2018 - 09:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Demirses, Mevlid Kandili'ni kutladı

AK Parti Çat Belediye Başkan aday adayı Sami Demirses, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
  AK Parti Çat Belediye Başkan aday adayı Sami Demirses mesajında, kandillerin Müslümanlar için ulvi ve bir o kadar da müstesna zaman dilimlerinden olduğunu belirterek, "Mevlid Kandili ki; Sevgili Peygamberimizin yeryüzünü şereflendirmesinin senei devriyesidir. Bu gün alemler için müjdedir, kurtuluşun nuru ve ışığıdır" ifadelerini kullandı. Demirses mesajında şunları kaydetti: "Pazartesi gününü Salı’ya bağlayacak olan gecede idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı mukaddes bir zaman dilimidir. “Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’ni birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Hz. Peygamberimiz, tüm insanlığa bir kurtuluş ve diriliş çağrısı yapmıştır. Bu geceyi kutlarken peygamberimizi daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ümit ediyor ve diliyoruz ki; bir kez daha idrak edecek olmaktan büyük bir mutluluk ve haz duyduğumuz Mevlid Kandili, birliğimize, beraberliğimize, huzur ve kardeşliğimize vesile olsun. Tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin kandilini tebrik ederim” dedi. 
AK Parti Çat Belediye Başkan aday adayı Sami Demirses, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

AK Parti Çat Belediye Başkan aday adayı Sami Demirses mesajında, kandillerin Müslümanlar için ulvi ve bir o kadar da müstesna zaman dilimlerinden olduğunu belirterek, "Mevlid Kandili ki; Sevgili Peygamberimizin yeryüzünü şereflendirmesinin senei devriyesidir. Bu gün alemler için müjdedir, kurtuluşun nuru ve ışığıdır" ifadelerini kullandı.


Demirses mesajında şunları kaydetti: "Pazartesi gününü Salı’ya bağlayacak olan gecede idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı mukaddes bir zaman dilimidir.
“Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’ni birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Hz. Peygamberimiz, tüm insanlığa bir kurtuluş ve diriliş çağrısı yapmıştır. Bu geceyi kutlarken peygamberimizi daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ümit ediyor ve diliyoruz ki; bir kez daha idrak edecek olmaktan büyük bir mutluluk ve haz duyduğumuz Mevlid Kandili, birliğimize, beraberliğimize, huzur ve kardeşliğimize vesile olsun. Tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin kandilini tebrik ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.