Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demokrasi Nöbetinin 25. Gününde Meydanlar Yine Boş Kalmadı

GÜNCEL 09.08.2016 - 00:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Demokrasi Nöbetinin 25. Gününde Meydanlar Yine Boş Kalmadı

Nevşehir Diriliş meydanında devam eden demokrasi nöbetinin 25.gününde vatandaşlar meydanları boş bırakmamaya devam ediyor.
  Diriliş Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, belde belediye başkanları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.    Nevşehir’de de demokrasi nöbetinin 25.gününde Diriliş meydanında devam eden nöbette genci, yaşlısı meydanları boş bırakmamaya devam ediyor. Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinde özellikle genç kızlar ve yaşlı kadınlar ön sıralarda yerlerini alırken gece geç saatlere kadar alanları boş bırakmaya devam ediyor. Diriliş meydanında devam eden demokrasi mitingi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam ederken program Nevşehir Belediyesi mehteran takımının marşları ile devam etti. Programda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider birer konuşma yaparken Nevşehir halkına 25 gündür devam eden demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmadıkları için teşekkür etti. 
Nevşehir Diriliş meydanında devam eden demokrasi nöbetinin 25.gününde vatandaşlar meydanları boş bırakmamaya devam ediyor.

 

Diriliş Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, belde belediye başkanları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 

 

Nevşehir’de de demokrasi nöbetinin 25.gününde Diriliş meydanında devam eden nöbette genci, yaşlısı meydanları boş bırakmamaya devam ediyor. Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinde özellikle genç kızlar ve yaşlı kadınlar ön sıralarda yerlerini alırken gece geç saatlere kadar alanları boş bırakmaya devam ediyor. Diriliş meydanında devam eden demokrasi mitingi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam ederken program Nevşehir Belediyesi mehteran takımının marşları ile devam etti. Programda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider birer konuşma yaparken Nevşehir halkına 25 gündür devam eden demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmadıkları için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.