Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Denetimler sıklaştırıldı

GÜNCEL 30.07.2020 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Denetimler sıklaştırıldı

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülmekte olan gıda denetimleri, Kurban Bayramı yaklaşırken yoğunlaştırıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülmekte olan gıda denetimleri, Kurban Bayramı yaklaşırken yoğunlaştırıldı.     Yaklaşan bayram öncesinde öncelikli olarak Unlu Mamüller, Pastacılık Ürünleri Üreten İşyerleri, Lokum ve Şekerleme üreten işyerleri başta olmak üzere, Üretim ve satış yerlerine yönelik olarak yapılmakta olan Gıda Denetimleri artırıldı.    İl Tarım ve Orman Müdür V. Gürol Çetin, "Halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Müdürlüğümüz sorumluluğunda olan konularda çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Bu kapsamda, yıl boyunca sürdürülmekte olan Gıda denetimlerimizi, özellikle bayram döneminde yoğun faaliyet gösteren gıda üretim ve satış yerlerine yönelik olarak artırıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın yaklaşan bayramını tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum" dedi. 
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülmekte olan gıda denetimleri, Kurban Bayramı yaklaşırken yoğunlaştırıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülmekte olan gıda denetimleri, Kurban Bayramı yaklaşırken yoğunlaştırıldı.  

 

Yaklaşan bayram öncesinde öncelikli olarak Unlu Mamüller, Pastacılık Ürünleri Üreten İşyerleri, Lokum ve Şekerleme üreten işyerleri başta olmak üzere, Üretim ve satış yerlerine yönelik olarak yapılmakta olan Gıda Denetimleri artırıldı. 

 

İl Tarım ve Orman Müdür V. Gürol Çetin, "Halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Müdürlüğümüz sorumluluğunda olan konularda çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Bu kapsamda, yıl boyunca sürdürülmekte olan Gıda denetimlerimizi, özellikle bayram döneminde yoğun faaliyet gösteren gıda üretim ve satış yerlerine yönelik olarak artırıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın yaklaşan bayramını tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.