Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Şanlı ,Ünver’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2015 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Şanlı ,Ünver’i Ziyaret Etti

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, beraberindeki Denizbank yöneticilerinden oluşan bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerekŞanlı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.   Denizbank Kobi Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Cevdet Akcan, Denizbank Nevşehir Şube müdürü Mustafa Küsmez ’in de hazır bulunduğu ziyarette Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü  Süleyman Şanlı,  kamu sektörü ile Denizbank’ın süregelen iş birliğinin  önümüzdeki dönemde de artarak  devam edeceğini belirtti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, beraberindeki Denizbank yöneticilerinden oluşan bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerekŞanlı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Denizbank Kobi Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Cevdet Akcan, Denizbank Nevşehir Şube müdürü Mustafa Küsmez ’in de hazır bulunduğu ziyarette Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü  Süleyman Şanlı,  kamu sektörü ile Denizbank’ın süregelen iş birliğinin  önümüzdeki dönemde de artarak  devam edeceğini belirtti.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.