Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da 10 Lira Gasp Eden 2 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ 06.09.2018 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu'da 10 Lira Gasp Eden 2 Kişi Tutuklandı

Derinkuyu ilçesinde A.C.Y. Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğine müracaat ederek iki kişinin kendisini darp ettiğini ve cebinden 10 lirasını zorla aldıklarını ifade ederek şikayetçi oldu.
  Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde A.C.Y. Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğine müracaat ederek iki kişinin kendisini darp ettiğini ve cebinden 10 lirasını zorla aldıklarını ifade ederek şikayetçi oldu.   Edinilen bilgilere göre, Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğine müracaat eden A.C.Y. kendisini S.D. ve M.Ç.’nin darp ettiğini ve cebinde bulunan 10 lirayı aldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında S.D. ve M.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından nitelikli yağma suçundan Derinkuyu adliyesine sevk edilen S.D. ve M.Ç. Derinkuyu Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Derinkuyu ilçesinde A.C.Y. Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğine müracaat ederek iki kişinin kendisini darp ettiğini ve cebinden 10 lirasını zorla aldıklarını ifade ederek şikayetçi oldu.

 

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde A.C.Y. Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğine müracaat ederek iki kişinin kendisini darp ettiğini ve cebinden 10 lirasını zorla aldıklarını ifade ederek şikayetçi oldu.

 

Edinilen bilgilere göre, Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğine müracaat eden A.C.Y. kendisini S.D. ve M.Ç.’nin darp ettiğini ve cebinde bulunan 10 lirayı aldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında S.D. ve M.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından nitelikli yağma suçundan Derinkuyu adliyesine sevk edilen S.D. ve M.Ç. Derinkuyu Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.