Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu’da ‘Anneler Okuyor’ projesi ödül töreni düzenlendi

İLÇELER 11.03.2020 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu’da ‘Anneler Okuyor’ projesi ödül töreni düzenlendi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Ortaokulu tarafından başlatılan “Anneler Okuyor” projesi kapsamında düzenlenen ödül töreni programına katıldı.
  Fatih Ortaokulu yanı Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve “Anneler Okuyor” projesi kapsamında hazırlanan tanıtım videosunun izletilmesi ile devam etti.   Akabinde, veli annelerine kitap okutularak yapılan sınav sonucunda dereceye girenlere ödülleri; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Derinkuyu İlçe Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy tarafından verildi.   Kitap okumanın önemine değinen Vali Aktaş, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmaya katılan veli annelerine de başarılar diledi.   Toplu çekilen fotoğrafın ardından Fatih Ortaokulu’nda bulunan Z Kütüphanesi gezen Vali Aktaş, okul müdüründen kütüphane hakkında bilgi aldı.   Ödül Töreni programına; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Derinkuyu İlçe Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Hakan Demir, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Zafer Çiftçi ve Şenol Kendir, Okul Müdürleri, öğretmenler, mahalle muhtarları ve veli anneleri katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Ortaokulu tarafından başlatılan “Anneler Okuyor” projesi kapsamında düzenlenen ödül töreni programına katıldı.

 

Fatih Ortaokulu yanı Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve “Anneler Okuyor” projesi kapsamında hazırlanan tanıtım videosunun izletilmesi ile devam etti.

 

Akabinde, veli annelerine kitap okutularak yapılan sınav sonucunda dereceye girenlere ödülleri; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Derinkuyu İlçe Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy tarafından verildi.

 

Kitap okumanın önemine değinen Vali Aktaş, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmaya katılan veli annelerine de başarılar diledi.

 

Toplu çekilen fotoğrafın ardından Fatih Ortaokulu’nda bulunan Z Kütüphanesi gezen Vali Aktaş, okul müdüründen kütüphane hakkında bilgi aldı.

 

Ödül Töreni programına; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Derinkuyu İlçe Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Hakan Demir, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Zafer Çiftçi ve Şenol Kendir, Okul Müdürleri, öğretmenler, mahalle muhtarları ve veli anneleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.