Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da Emniyet Şok Uygulama Yaptı

İLÇELER 08.12.2016 - 19:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu'da Emniyet Şok Uygulama Yaptı

Nevşehir Derinkuyu İlçesinde 'Şok Uygulama' Yapıldı
Nevşehir Derinkuyu İlçesinde 'Şok Uygulama' Yapıldı   Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay uygulamayı yerinde denetleyerek uygulama görev alan personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.   06.12.2016 günü 19.00 ile 21.00 saatleri arasında, İlimiz Derinkuyu İlçesinde yapılan şok uygulamada;   375 şahsın GBT sorgulaması yapılmış, hakkında yakalama kararı buluna bir (1) şahıs yakalanarak Adliyeye sevk edilmiş, bir (1) şahıs hakkında da 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan Adli işlem yapılmıştır.   Umuma açık 18 işyeri, 92 araç kontrol edilmiş, kusurlu görülen 3 araca trafik yönünden işlem yapıldı.   Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde yapılan açıklamada “Vatandaşlarımız güven ve huzuru için asayiş uygulamaları İl Merkezi ve İlçelerimizde aralıksız devam edecektir. denildi  
Nevşehir Derinkuyu İlçesinde 'Şok Uygulama' Yapıldı

Nevşehir Derinkuyu İlçesinde 'Şok Uygulama' Yapıldı

 

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay uygulamayı yerinde denetleyerek uygulama görev alan personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

06.12.2016 günü 19.00 ile 21.00 saatleri arasında, İlimiz Derinkuyu İlçesinde yapılan şok uygulamada;

 

375 şahsın GBT sorgulaması yapılmış, hakkında yakalama kararı buluna bir (1) şahıs yakalanarak Adliyeye sevk edilmiş, bir (1) şahıs hakkında da 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan Adli işlem yapılmıştır.

 

Umuma açık 18 işyeri, 92 araç kontrol edilmiş, kusurlu görülen 3 araca trafik yönünden işlem yapıldı.

 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde yapılan açıklamada “Vatandaşlarımız güven ve huzuru için asayiş uygulamaları İl Merkezi ve İlçelerimizde aralıksız devam edecektir. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.