Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da gençlik merkezine yeni bina

İLÇELER 03.07.2020 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da gençlik merkezine yeni bina

Gençlik ve Spor il Müdürü Muhsin Özdemir Derinkuyu’da Gençlik Merkezi olarak kullanılması planlanan Belediyeye ait tesis de incelemelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor il Müdürü Muhsin Özdemir Derinkuyu’da Gençlik Merkezi olarak kullanılması planlanan Belediyeye ait tesis de incelemelerde bulundu.   Derinkuyu İlçesinde bulunan Gençlik Merkezi olarak kullanılması planlanan tesis de incelemelerde bulunarak, yetkililerden süreç ile ilgili bilgiler alan Özdemir, “Yapımı devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Derinkuyu İlçemizde gençlerin boş zamanlarını değerlendirerek, daha modern ve daha iyi şartlarda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerini yapma imkânı bulacak olmaları bizleri mutlu ediyor” dedi.   İncelemeye Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya, İlçe Müdürü İsa Demir ve yetkililer katıldı.  
Gençlik ve Spor il Müdürü Muhsin Özdemir Derinkuyu’da Gençlik Merkezi olarak kullanılması planlanan Belediyeye ait tesis de incelemelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor il Müdürü Muhsin Özdemir Derinkuyu’da Gençlik Merkezi olarak kullanılması planlanan Belediyeye ait tesis de incelemelerde bulundu.

 

Derinkuyu İlçesinde bulunan Gençlik Merkezi olarak kullanılması planlanan tesis de incelemelerde bulunarak, yetkililerden süreç ile ilgili bilgiler alan Özdemir, “Yapımı devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Derinkuyu İlçemizde gençlerin boş zamanlarını değerlendirerek, daha modern ve daha iyi şartlarda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerini yapma imkânı bulacak olmaları bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

İncelemeye Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya, İlçe Müdürü İsa Demir ve yetkililer katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.