MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu’da Mehmetçiğe destek konvoyu düzenlenecek

İLÇELER 12.10.2019 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu’da Mehmetçiğe destek konvoyu düzenlenecek

Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Karataş ve yönetimi tarafından Barış Pınarı Harekatına destek için ilçede konvoy düzenlenecek.
  Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Karataş ve yönetimi tarafından Barış Pınarı Harekatına destek için ilçede konvoy düzenlenecek.    Derinkuyu’da yüzlerce genci bünyesinde barındıran Ülkü Ocakları ilçede faaliyetlerine dur durak vermeden devam ediyor. Yaptığı başarılı çalışmalar ile de Derinkuyu halkının gönlünde taht kurmuş Onur Karataş Sınır ötesinde vatanını birlik ve bütünlüğünü savunan Türk Ordusu için şimdi ilçeyi tek yumruk olmaya davet ederek, bugün saat 17:00’da Pazar yerinde başlayacak olan konvoya davet ediyor.   Derinkuyu insanı mert, vatanına, milletine bağlı, vatan ve milletine hassasiyet gösteren insanlar olduğunu ifade eden Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Karataş, “Fırat’ın Doğusunda adaleti, mazlumu savunmak için Kahraman Türk Ordumuz sınır ötesinde Barış Pınarı adı verilen bir hareketi icra etmektedir. Biz Derinkuyu halkı olarak Mehmetçiğimize destek vermek için bugün saat 17:00’da ilçemiz Pazar yerinde yaşlısı genci, büyüğü küçüğü herkes bir çatı altında birleşerek araç konvoyu düzenleyeceğiz. Derinkuyu Ülkü Ocaklarının bu etkinliğine ilçe halkımız davet ediyorum” dedi.   
Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Karataş ve yönetimi tarafından Barış Pınarı Harekatına destek için ilçede konvoy düzenlenecek.

 

Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Karataş ve yönetimi tarafından Barış Pınarı Harekatına destek için ilçede konvoy düzenlenecek.

 

 Derinkuyu’da yüzlerce genci bünyesinde barındıran Ülkü Ocakları ilçede faaliyetlerine dur durak vermeden devam ediyor. Yaptığı başarılı çalışmalar ile de Derinkuyu halkının gönlünde taht kurmuş Onur Karataş Sınır ötesinde vatanını birlik ve bütünlüğünü savunan Türk Ordusu için şimdi ilçeyi tek yumruk olmaya davet ederek, bugün saat 17:00’da Pazar yerinde başlayacak olan konvoya davet ediyor.

 

Derinkuyu insanı mert, vatanına, milletine bağlı, vatan ve milletine hassasiyet gösteren insanlar olduğunu ifade eden Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Karataş, “Fırat’ın Doğusunda adaleti, mazlumu savunmak için Kahraman Türk Ordumuz sınır ötesinde Barış Pınarı adı verilen bir hareketi icra etmektedir. Biz Derinkuyu halkı olarak Mehmetçiğimize destek vermek için bugün saat 17:00’da ilçemiz Pazar yerinde yaşlısı genci, büyüğü küçüğü herkes bir çatı altında birleşerek araç konvoyu düzenleyeceğiz. Derinkuyu Ülkü Ocaklarının bu etkinliğine ilçe halkımız davet ediyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.