Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da okul denetimleri sürüyor

EĞİTİM 09.04.2021 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da okul denetimleri sürüyor

Tüm sınıf kademelerdeki öğrencilerle ve ana sınıfı öğrencileri ile görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin eğitim-öğretimin ilerleyişi hakkındaki düşüncelerini ve fikirlerini değerlendirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Tüm sınıf kademelerdeki öğrencilerle ve ana sınıfı öğrencileri ile görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin eğitim-öğretimin ilerleyişi hakkındaki düşüncelerini ve fikirlerini değerlendirdi.     Öğretmenlerin de öğrencilerin akademik ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle süreçle ilgili fikir alış-verişinde bulundu.     Eğitim-öğretimin sağlıklı yürütülmesinin öncelikli amaç olduğunu belirterek; temizlik, maske ve mesafe konularında hatırlatmalarda bulunan Yücel İrmak, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerin okuma-yazma becerileri ile ilgili de bilgi aldı. Sağlıklı, başarılı, mutlu bir dönem olması temennileriyle okul ziyaretini tamamladı. 
Tüm sınıf kademelerdeki öğrencilerle ve ana sınıfı öğrencileri ile görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin eğitim-öğretimin ilerleyişi hakkındaki düşüncelerini ve fikirlerini değerlendirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Tüm sınıf kademelerdeki öğrencilerle ve ana sınıfı öğrencileri ile görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin eğitim-öğretimin ilerleyişi hakkındaki düşüncelerini ve fikirlerini değerlendirdi.  

 

Öğretmenlerin de öğrencilerin akademik ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle süreçle ilgili fikir alış-verişinde bulundu.  

 

Eğitim-öğretimin sağlıklı yürütülmesinin öncelikli amaç olduğunu belirterek; temizlik, maske ve mesafe konularında hatırlatmalarda bulunan Yücel İrmak, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerin okuma-yazma becerileri ile ilgili de bilgi aldı. Sağlıklı, başarılı, mutlu bir dönem olması temennileriyle okul ziyaretini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.