Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da okullar için hazırlıklar tamamlandı

EĞİTİM 17.09.2020 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da okullar için hazırlıklar tamamlandı

Derinkuyu ilçesinde okulların açılmasına sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde okulların açılmasına sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.     21 Eylül'de açılacak olan anasınıfı ve 1 sınıfları için okullarda hazırlıklar tamamlandı. Hazırlıklarını tamamlayan okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yücel Irmak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.     Milli Eğitim Müdürü Irmak yapmış oldukları hazırlıklar için Okul İdaresi ve Öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.   
Derinkuyu ilçesinde okulların açılmasına sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde okulların açılmasına sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.  

 

21 Eylül'de açılacak olan anasınıfı ve 1 sınıfları için okullarda hazırlıklar tamamlandı. Hazırlıklarını tamamlayan okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yücel Irmak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  

 

Milli Eğitim Müdürü Irmak yapmış oldukları hazırlıklar için Okul İdaresi ve Öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.