Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu’da spor haftası yürüyüşü

İLÇELER 11.10.2019 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu’da spor haftası yürüyüşü

Derinkuyu İlçesinde Amatör Spor Haftası Yürüyüşü Derinkuyu Kaymakamlığı önünden başlayıp Yeraltı Şehrinde son buldu. Yeraltı Şehrinde çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlçesinde Amatör Spor Haftası Yürüyüşü Derinkuyu Kaymakamlığı önünden başlayıp Yeraltı Şehrinde son buldu. Yeraltı Şehrinde çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi.   Etkinliğe İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Derinkuyu Belediye Başkan Vekili Bumin Demir, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Kurum Müdür ve Amirleri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.   Gönüllü gençler ve spor antrenörleri tarafından kurulan oyun parkurlarda çocuklar ve halkla sporla dolu bir gün yaşandı
Derinkuyu İlçesinde Amatör Spor Haftası Yürüyüşü Derinkuyu Kaymakamlığı önünden başlayıp Yeraltı Şehrinde son buldu. Yeraltı Şehrinde çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlçesinde Amatör Spor Haftası Yürüyüşü Derinkuyu Kaymakamlığı önünden başlayıp Yeraltı Şehrinde son buldu. Yeraltı Şehrinde çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi.

 

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Derinkuyu Belediye Başkan Vekili Bumin Demir, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Kurum Müdür ve Amirleri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

 

Gönüllü gençler ve spor antrenörleri tarafından kurulan oyun parkurlarda çocuklar ve halkla sporla dolu bir gün yaşandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.