Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'dan İddialara Yanıt Kanıtlasınlar İstifa Ederim

BELEDİYELER 14.12.2016 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu'dan İddialara Yanıt Kanıtlasınlar İstifa Ederim

Nevşehir Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Derinkuyu Belediyesi tarafından çevreye ve hukuka aykırı olarak kapatılan dere yatağı açıldığı iddiaları sonrası Lale Habere konuşan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı çok özel açıklamalarda bulundu.
Nevşehir Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Derinkuyu Belediyesi tarafından çevreye ve hukuka aykırı olarak kapatılan dere yatağı açıldığı iddiaları sonrası Lale Habere konuşan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı  çok özel açıklamalarda bulundu.     Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı; Kaymaklı Belediyesinin kanalizasyon suyunu Derinkuyuya doğru gelen dereye akıtıyor. Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından Serkan beyde bu konuda gerekli çalışmaları yapıp sağlığa zararlı olan bu duruma el koydu bizde belediye olarak Derinkuyu Halkını düşünerek o bölümü kapattık. Kaymaklı Belediyesinin kanalizasyon akan sağlığa zararlı suyu böyle bir şekilde bırakması doğru bir şey değil. Kayaharman Çayı olarak geçen yeri doğaya aykırı bir şekilde kirleten Belediye Kaymaklı Belediyesi bu durumun çözülmesi için Nevşehir’ de toplantılarda bir çok kez dile getirdik. Ancak il anlamında Derinkuyu ilçesi maalesef sahipsizdir. Kaymaklı Kasabasının arıtma sisteminin kaba pisliği çökerterek çıkan suyu buraya vermesi suyu artııtğı temizlediği anlamına mı geliyor. Haberinizde belirttiğiniz Çevre Müdürlüğü yetkilileri, yerinde yapılan inceleme neticesinde Kaymaklı’nın Atık Su Arıtma Tesisinin sorunsuz çalıştığı, arıtmadan akan suyun berrak, kokusuz ve çevreye zararı olmadığını raporu varsa eğer ben Derinkuyu Belediye Başkanlığından istifa edeceğim dedi     Lale Haber olarak yetkililerden soruyoruz ?   -Nevşehir ilinde yetkililer AK Parti dışındaki partilere sahip çıkmıyor mu ?   -MHP veya CHP’li belediyelerde yönetilen ilçe veya beldelerde yaşayan insanlar Nevşehirli değimlidir ? Böyle bir ayrımcılık yapılma var mı dır ?   -Nevşehir ilinde bulunan Kayaharman Çayında doğaya ve hukuk Aykırı harekette bulunan hangi belediyedir. Bu belediye tespit edildi ise nasıl bir cezai yaptırıma tabi tutuldu ?           -Kamuoyu ve basını aldatan haberleri Nevşehir yerel medyasına paslayan kişi yada kişiler ne yapmaya çalışıyor ?     Bir çok dönemdir seçilen Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’nın istifa ederim çıkışındaki Derinkuyu’ da bizleriz sahipsiz bıraktılar çıkışını yaptıranlar Neden Nevşehiri ilçeleri ile bir bütün olarak görmüyorlar.  Nevşehir Milletvekilleri bu konuda neden tepkisizler ?                    
Nevşehir Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Derinkuyu Belediyesi tarafından çevreye ve hukuka aykırı olarak kapatılan dere yatağı açıldığı iddiaları sonrası Lale Habere konuşan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı çok özel açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Derinkuyu Belediyesi tarafından çevreye ve hukuka aykırı olarak kapatılan dere yatağı açıldığı iddiaları sonrası Lale Habere konuşan Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı  çok özel açıklamalarda bulundu.

 

 

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı; Kaymaklı Belediyesinin kanalizasyon suyunu Derinkuyuya doğru gelen dereye akıtıyor. Derinkuyu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından Serkan beyde bu konuda gerekli çalışmaları yapıp sağlığa zararlı olan bu duruma el koydu bizde belediye olarak Derinkuyu Halkını düşünerek o bölümü kapattık. Kaymaklı Belediyesinin kanalizasyon akan sağlığa zararlı suyu böyle bir şekilde bırakması doğru bir şey değil. Kayaharman Çayı olarak geçen yeri doğaya aykırı bir şekilde kirleten Belediye Kaymaklı Belediyesi bu durumun çözülmesi için Nevşehir’ de toplantılarda bir çok kez dile getirdik. Ancak il anlamında Derinkuyu ilçesi maalesef sahipsizdir. Kaymaklı Kasabasının arıtma sisteminin kaba pisliği çökerterek çıkan suyu buraya vermesi suyu artııtğı temizlediği anlamına mı geliyor. Haberinizde belirttiğiniz Çevre Müdürlüğü yetkilileri, yerinde yapılan inceleme neticesinde Kaymaklı’nın Atık Su Arıtma Tesisinin sorunsuz çalıştığı, arıtmadan akan suyun berrak, kokusuz ve çevreye zararı olmadığını raporu varsa eğer ben Derinkuyu Belediye Başkanlığından istifa edeceğim dedi

 

 

Lale Haber olarak yetkililerden soruyoruz ?

 

-Nevşehir ilinde yetkililer AK Parti dışındaki partilere sahip çıkmıyor mu ?

 

-MHP veya CHP’li belediyelerde yönetilen ilçe veya beldelerde yaşayan insanlar Nevşehirli değimlidir ? Böyle bir ayrımcılık yapılma var mı dır ?

 

-Nevşehir ilinde bulunan Kayaharman Çayında doğaya ve hukuk Aykırı harekette

bulunan hangi belediyedir. Bu belediye tespit edildi ise nasıl bir cezai yaptırıma tabi tutuldu ?

 

 

      -Kamuoyu ve basını aldatan haberleri Nevşehir yerel medyasına paslayan kişi yada kişiler ne yapmaya çalışıyor ?

 

 

Bir çok dönemdir seçilen Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’nın istifa ederim çıkışındaki Derinkuyu’ da bizleriz sahipsiz bıraktılar çıkışını yaptıranlar Neden Nevşehiri ilçeleri ile bir bütün olarak görmüyorlar.  Nevşehir Milletvekilleri bu konuda neden tepkisizler ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.