MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu Entegre Hastanesi Açıldı

SAĞLIK 29.09.2016 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu Entegre Hastanesi Açıldı

NEVŞEHİR(İHA)- Derinkuyu ilçesine yapılan entegre hastanesinin açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.
  NEVŞEHİR(İHA)- Derinkuyu ilçesine yapılan entegre hastanesinin açılışı düzenlenen tören ile yapıldı. Derinkuyu entegre hastanesinin açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Derinkuyu Kaymakam Vekili Ahmet Soley, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider burada yaptığı konuşmada, “ 5 milyon liralık yapılan yatırım sonrasında çok şükür ki Derinkuyu ilçemiz entegre hastanesine kavuştu. AK Parti iktidarı olarak söz verdiğimiz gibi ilçelerimizi hastanesiz bırakmıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustada Açıkgöz ise, “ Hacıbektaş, Avanos ilçelerimizden sonra bugünde Derinkuyu ilçemize entegre hastanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Çok şükür ki hastanesiz ilçemiz kalmayacak. AK Parti iktidarı olarak hizmetlerimizde yatırımlarımız da devam edecek. Derinkuyu ilçemize kazandırmış olduğumuz entegre hastanemiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da burada yaptığı açıklamada ilçeye kazandırılan entegre hastanesinde emeği geçenlere teşekkür ederken Derinkuyu halkına da hastanenin hayırlı olmasını söyledi. Konuşmaların ardından ise hastanenin açılışı Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Derinkuyu Kaymakam Vekili Ahmet Soley ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı tarafından yapıldı. 
NEVŞEHİR(İHA)- Derinkuyu ilçesine yapılan entegre hastanesinin açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Derinkuyu ilçesine yapılan entegre hastanesinin açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Derinkuyu entegre hastanesinin açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Derinkuyu Kaymakam Vekili Ahmet Soley, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider burada yaptığı konuşmada, “ 5 milyon liralık yapılan yatırım sonrasında çok şükür ki Derinkuyu ilçemiz entegre hastanesine kavuştu. AK Parti iktidarı olarak söz verdiğimiz gibi ilçelerimizi hastanesiz bırakmıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustada Açıkgöz ise, “ Hacıbektaş, Avanos ilçelerimizden sonra bugünde Derinkuyu ilçemize entegre hastanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Çok şükür ki hastanesiz ilçemiz kalmayacak. AK Parti iktidarı olarak hizmetlerimizde yatırımlarımız da devam edecek. Derinkuyu ilçemize kazandırmış olduğumuz entegre hastanemiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da burada yaptığı açıklamada ilçeye kazandırılan entegre hastanesinde emeği geçenlere teşekkür ederken Derinkuyu halkına da hastanenin hayırlı olmasını söyledi.

Konuşmaların ardından ise hastanenin açılışı Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Derinkuyu Kaymakam Vekili Ahmet Soley ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı tarafından yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.