Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu İlçe Kongresi Yapıldı

SİYASET 22.04.2017 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu İlçe Kongresi Yapıldı

Derinkuyu MHP İlçe Kongresi 22.04.2017 Cumartesi günü yapıldı.
Derinkuyu MHP İlçe Kongresi 22.04.2017 Cumartesi günü yapıldı.   Derinkuyu Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen ilçe kongresine MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Eski Milletvekili Mehmet Varol, Milletvekili adayı ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, eski il genel meclisi üyesi Yüksel Kızıltepe ve Partililer katıldılar.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede MHP Derinkuyu ilçe başkanlığının faaliyet raporları okunarak ibraz edildi.   İl Başkanı İlhan Kaya, Eski Milletvekili Mehmet Varol ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’nın divan kuruluna seçildiği kongreye tek liste halinde çıkan Yusuf Gemici ve beraberindeki yönetim kurulu listesi yeniden göreve seçildi.   
Derinkuyu MHP İlçe Kongresi 22.04.2017 Cumartesi günü yapıldı.

Derinkuyu MHP İlçe Kongresi 22.04.2017 Cumartesi günü yapıldı.

 

Derinkuyu Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen ilçe kongresine MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Eski Milletvekili Mehmet Varol, Milletvekili adayı ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, eski il genel meclisi üyesi Yüksel Kızıltepe ve Partililer katıldılar.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede MHP Derinkuyu ilçe başkanlığının faaliyet raporları okunarak ibraz edildi.

 

İl Başkanı İlhan Kaya, Eski Milletvekili Mehmet Varol ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’nın divan kuruluna seçildiği kongreye tek liste halinde çıkan Yusuf Gemici ve beraberindeki yönetim kurulu listesi yeniden göreve seçildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.