MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu İlçe Ocak Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

İLÇELER 12.10.2018 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu İlçe Ocak Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz takdiri ve emirleri doğrultusunda Ülkü Ocakları Derinkuyu İlçe Başkanlığında bayrak değişimi oldu.
    Eski Başkan Hüseyin Uzun, bayrağı Onur Karataş’a devretti. Derinkuyu Ocak binasının tıklım tıklım dolu olduğu devir teslim töreninde, yeni başkan Onur Karataş bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim'i öperek bu kutlu görevi devraldı.   Devir törenin ardından konuşma yapan Eski Başkan Hüseyin Uzun, Derinkuyu Ülkü Ocakları İşçi başkanlığını Onur Başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Başkanlığı devrettim diye asla ve asla davamız için çalışmamazlık yapmayacağız. Yine omuz omuza mücadelelerimiz devam edecektir. Bana çalışmalarım boyunca destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.   Yeni Başkan Onur Karataş ise, kendisine bu görevi layık gören değerli büyüklerine teşekkür ederek, Derinkuyu’da şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.   Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’de ”Onur Karataş başkanımızın çıktığı bu yolda kendisine muvaffakiyet ve başarı dileriz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Hüseyin Uzun kardeşimize de göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder, hayatında başarılar dileriz.” açıklamalarında bulundu.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz takdiri ve emirleri doğrultusunda Ülkü Ocakları Derinkuyu İlçe Başkanlığında bayrak değişimi oldu.

 

 

Eski Başkan Hüseyin Uzun, bayrağı Onur Karataş’a devretti. Derinkuyu Ocak binasının tıklım tıklım dolu olduğu devir teslim töreninde, yeni başkan Onur Karataş bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim'i öperek bu kutlu görevi devraldı.

 

Devir törenin ardından konuşma yapan Eski Başkan Hüseyin Uzun, Derinkuyu Ülkü Ocakları İşçi başkanlığını Onur Başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Başkanlığı devrettim diye asla ve asla davamız için çalışmamazlık yapmayacağız. Yine omuz omuza mücadelelerimiz devam edecektir. Bana çalışmalarım boyunca destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

Yeni Başkan Onur Karataş ise, kendisine bu görevi layık gören değerli büyüklerine teşekkür ederek, Derinkuyu’da şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’de ”Onur Karataş başkanımızın çıktığı bu yolda kendisine muvaffakiyet ve başarı dileriz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Hüseyin Uzun kardeşimize de göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder, hayatında başarılar dileriz.” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.