Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu Özlüce'de Çanakkale Destanı

İLÇELER 24.03.2017 - 01:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu Özlüce'de Çanakkale Destanı

Derinkuyu'nun Özlüce Köyü Özlüce İlkokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı coşkuyla anıldı.
Derinkuyu'nun Özlüce Köyü Özlüce İlkokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı coşkuyla anıldı.   Özlüce İlkokulu bahçesinde yapılan programa Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar, Şube Müdürü Hüseyin Aslan , Okul Müdürleri ve Özlüce Halkı katıldı.   Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, oratoryo gösterisi, en son Zeybek gösterisi ile tamamlandı.   Öğrencilerin kendi el emeği ile hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü anlatan çalışmaları Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar'a öğrenciler tarafından hediye edildi.   Derinkuyu Kaymakamı Murat Öztürk programda emeği geçenlere özellikle 2/A Sınıfı Öğretmeni Mahmut Uyar'a teşekkür etti. Program öğrencilere ve Özlüce Halkına dağıtılan Çanakkale ruhunu canlandıran asker aşı(un çorbası, üzüm hoşafı, ekmek) ile son buldu.    
Derinkuyu'nun Özlüce Köyü Özlüce İlkokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı coşkuyla anıldı.

Derinkuyu'nun Özlüce Köyü Özlüce İlkokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı coşkuyla anıldı.

 

Özlüce İlkokulu bahçesinde yapılan programa Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar, Şube Müdürü Hüseyin Aslan , Okul Müdürleri ve Özlüce Halkı katıldı.

 

Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, oratoryo gösterisi, en son Zeybek gösterisi ile tamamlandı.

 

Öğrencilerin kendi el emeği ile hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü anlatan çalışmaları Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Dündar'a öğrenciler tarafından hediye edildi.

 

Derinkuyu Kaymakamı Murat Öztürk programda emeği geçenlere özellikle 2/A Sınıfı Öğretmeni Mahmut Uyar'a teşekkür etti.

Program öğrencilere ve Özlüce Halkına dağıtılan Çanakkale ruhunu canlandıran asker aşı(un çorbası, üzüm hoşafı, ekmek) ile son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.