Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyugücü Futbolcularından Şok Küfürler

SPOR 04.12.2017 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyugücü Futbolcularından Şok Küfürler

Nevşehir 1.Amatör lig B grubunda mücadele eden ve ilk mağlubiyetine Avanosspor’a karşı alan Derinkuyugücü sporlu futbolcular sosyal medya hesaplarından şok küfürler etti.
  Avanos çim futbol sahasında hafta sonundan oynanan 1.Amatör Lig B grubu mücadelesinde Avanosspor rakibi Derinkuyugücü’nü 3-2 mağlup ederken Derinkuyugücü ligde ki ilk mağlubiyetini aldı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Derinkuyugücü spor kulübüne ait olan sosyal medya hesabından önce “Emek hırsızları hakemlerle beraber 3 puanı aldı yazıklar olsun. Ama bu maçın rövanşı da var kimse unutmasın” paylaşımı yapıldı. Derinkuyugücü spor kulübü sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşımın ardından ise yine Derinkuyugücü oyucularından kaleci Serkan Şahin’in yanı sıra futbol takımı oyuncusu Vural Keskin küfürlü paylaşımda bulundu. Aynı paylaşımın altına ise yine Derinkuyugücü spor oyuncularından Samet sümbül ise “Her hesap zamanı geldiğinde kesilir. Onlarında zamanı gelecek” şeklinde tehdit içerikli paylaşımda bulundu.   İşte tüm bu paylaşımların ardından ise şimdi gözler Futbol tertip komitesine ve sporda şiddet kanununa göre sosyal medya takibinde bulunan bilişim suçlarla mücadele müdürlüğüne çevrildi.   
Nevşehir 1.Amatör lig B grubunda mücadele eden ve ilk mağlubiyetine Avanosspor’a karşı alan Derinkuyugücü sporlu futbolcular sosyal medya hesaplarından şok küfürler etti.

 

Avanos çim futbol sahasında hafta sonundan oynanan 1.Amatör Lig B grubu mücadelesinde Avanosspor rakibi Derinkuyugücü’nü 3-2 mağlup ederken Derinkuyugücü ligde ki ilk mağlubiyetini aldı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Derinkuyugücü spor kulübüne ait olan sosyal medya hesabından önce “Emek hırsızları hakemlerle beraber 3 puanı aldı yazıklar olsun. Ama bu maçın rövanşı da var kimse unutmasın” paylaşımı yapıldı. Derinkuyugücü spor kulübü sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşımın ardından ise yine Derinkuyugücü oyucularından kaleci Serkan Şahin’in yanı sıra futbol takımı oyuncusu Vural Keskin küfürlü paylaşımda bulundu. Aynı paylaşımın altına ise yine Derinkuyugücü spor oyuncularından Samet sümbül ise “Her hesap zamanı geldiğinde kesilir. Onlarında zamanı gelecek” şeklinde tehdit içerikli paylaşımda bulundu.

 

İşte tüm bu paylaşımların ardından ise şimdi gözler Futbol tertip komitesine ve sporda şiddet kanununa göre sosyal medya takibinde bulunan bilişim suçlarla mücadele müdürlüğüne çevrildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.