Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Deterjan yüklü kamyon devrildi

ASAYİŞ 21.09.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Deterjan yüklü kamyon devrildi

Ürgüp – Kayseri yolunda kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu dorsesinde yüklü deterjanlar şarampole dağıldı.
  Ürgüp – Kayseri yolunda kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu  dorsesinde yüklü deterjanlar şarampole dağıldı.   Kaza, saat 11.00 sıralarında Nevşehir Kayseri karayolunun 38. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bir fabrikadan yüklediği deterjanları  başka bir ile götüren tır, seyir halinde ilerlerken kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü kazayı yara almadan kurtarırken dorsesinde yüklü deterjanlarda etrafa saçıldı.   Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ürgüp – Kayseri yolunda kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu dorsesinde yüklü deterjanlar şarampole dağıldı.

 

Ürgüp – Kayseri yolunda kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu  dorsesinde yüklü deterjanlar şarampole dağıldı.

 

Kaza, saat 11.00 sıralarında Nevşehir Kayseri karayolunun 38. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bir fabrikadan yüklediği deterjanları  başka bir ile götüren tır, seyir halinde ilerlerken kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü kazayı yara almadan kurtarırken dorsesinde yüklü deterjanlarda etrafa saçıldı.

 

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.