Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dev Kompleksin İnşaatı Devam Ediyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2014 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dev Kompleksin İnşaatı Devam Ediyor

Mülkiyeti Nevşehir Belediyesi’ne ait eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda yaptırılacak Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinin  inşaatı aralıksız sürüyor. Şehir içi görünümünün  değişimini sağlayacak tesisin kısa sürede tamamlanmasına yönelik çalışmalar hız kazanıyor.  HBC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapımı üstlenilen Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinin kapalı inşaat alanı  51 bin 486 metrekare olarak belirlendi. Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen,  Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi kapsamında  500 araçlık iki katlı otopark,  2 katlı alış veriş merkezi ve toplamda 105 işyerinin yapılması öngörülüyor. Belediye hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesi için fiziki mekan anlamında da modern bir hizmet binasının da oluşturulacağı kompleks içerisinde ayrıca meydan bölümünde  sosyal etkinlikler için anfi tiyatro bölümü oluşturulacak. Kule cephelerinde yapılacak megaboardlar ve ses sistemleri sayesinde de yine çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir merkeze de dönüşecek alandan binlerce kişi aynı anda yararlanabilecek. Modern kent oluşumunun en temel yapı sistemlerinden biri olarak da değerlendirilen ,  Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi’nin 1 yıl içerisinde hizmete kazandırılması öngörülüyor. Nevşehir’in ana merkezinde olması nedeniyle sosyal hayatın da renklendirileceği bir yaşam alanı haline de gelecek ,  Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi ’nin,şehir merkezindeki sosyal, kültürel hareketliliğin artırılmasında önemli bir rol üstlenmesi de hedefleniyor. 

Mülkiyeti Nevşehir Belediyesi’ne ait eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda yaptırılacak Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinin  inşaatı aralıksız sürüyor. Şehir içi görünümünün  değişimini sağlayacak tesisin kısa sürede tamamlanmasına yönelik çalışmalar hız kazanıyor. 

HBC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapımı üstlenilen Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinin kapalı inşaat alanı  51 bin 486 metrekare olarak belirlendi.

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen,  Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi kapsamında  500 araçlık iki katlı otopark,  2 katlı alış veriş merkezi ve toplamda 105 işyerinin yapılması öngörülüyor.

Belediye hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesi için fiziki mekan anlamında da modern bir hizmet binasının da oluşturulacağı kompleks içerisinde ayrıca meydan bölümünde  sosyal etkinlikler için anfi tiyatro bölümü oluşturulacak.

Kule cephelerinde yapılacak megaboardlar ve ses sistemleri sayesinde de yine çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir merkeze de dönüşecek alandan binlerce kişi aynı anda yararlanabilecek.

Modern kent oluşumunun en temel yapı sistemlerinden biri olarak da değerlendirilen ,  Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi’nin 1 yıl içerisinde hizmete kazandırılması öngörülüyor.

Nevşehir’in ana merkezinde olması nedeniyle sosyal hayatın da renklendirileceği bir yaşam alanı haline de gelecek ,  Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi ’nin,şehir merkezindeki sosyal, kültürel hareketliliğin artırılmasında önemli bir rol üstlenmesi de hedefleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.