Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Deva Partisi İl Başkanlığına Alper Atabay atandı

SİYASET 30.06.2020 - 21:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Deva Partisi İl Başkanlığına Alper Atabay atandı

Deva Partisi Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına Alper Atabay atandı.
Deva Partisi Nevşehir İl Başkanlığına Alper Atabay atandı. Deva Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, DEVA Partisi Nevşehir Kurucu İl Başkanı Alper Atabay’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.   Alper Atabay kimdir?     1984 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Nevşehir’de tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü’nde eğitim aldı. Şu an Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde eğitimine devam etmekte.   Birçok büyük markada Bölge Satış Yöneticiliği ve Takım Liderliği gibi görevler aldı. Bir Alman firmasının Türkiye Distribütörlüğünün kurulmasında ve devamında üç buçuk yıl Satış ve Pazarlama bölümünde görev aldı. STAD Nevşehir Kurucular Kurulunda ve Yönetiminde görev yapmaktadır. Profesyonel Futbol Hakemliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Deva Partisi Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığına Alper Atabay atandı.

Deva Partisi Nevşehir İl Başkanlığına Alper Atabay atandı. Deva Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, DEVA Partisi Nevşehir Kurucu İl Başkanı Alper Atabay’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

 

Alper Atabay kimdir?

 

 

1984 yılında Nevşehir’de doğdu.

İlk ve ortaöğrenimini Nevşehir’de tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü’nde eğitim aldı. Şu an Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde eğitimine devam etmekte.  

Birçok büyük markada Bölge Satış Yöneticiliği ve Takım Liderliği gibi görevler aldı. Bir Alman firmasının Türkiye Distribütörlüğünün kurulmasında ve devamında üç buçuk yıl Satış ve Pazarlama bölümünde görev aldı.

STAD Nevşehir Kurucular Kurulunda ve Yönetiminde görev yapmaktadır. Profesyonel Futbol Hakemliği yapmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.