Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Devlet Bey'den Çok Özel Açıklamalar

GÜNCEL 12.01.2017 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Devlet Bey'den Çok Özel Açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifi ve Meclis'teki görüşmeler hakkında açıklama yaptı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifi ve Meclis'teki görüşmeler hakkında açıklama yaptı.   BU GERİLİM REFERANDUMDA TÜRKİYE'YE YANSIR Devlet Bahçeli, "Kabul ve ret lotosu oynanıyor. Bu gerilim referandumda Türkiye'ye yansır. Referandum yolu açık olarak kabul edilecek gibi" ifadelerini kullandı.   BAŞİKA AÇIKLAMASI Fire tartışmasını değerlendiren Bahçeli, "Fireyi mercekle aramak gerek. Oylamada ani iniş ve çıkış beklemiyorum" şeklinde konuşurken Irak'taki gelişmelerle ilgili olarak, "Sonuç alınmadan Başika'dan geri adım olmamalı" ifadelerini kullandığı belirtildi.     AHMET TÜRK AÇIKLAMASI Terör soruşturması sonucunda tutuklanan HDP'li Ahmet Türk hakkında da konuşan Bahçeli, "74 yaşındaki Ahmet Türk, rahatsızlığı nedeniyle insani boyut gözönünde bulundurularak tedavisine fırsat verecek şekilde tutuksuz yargılanmalı" dedi. 
MHP lideri Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifi ve Meclis'teki görüşmeler hakkında açıklama yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifi ve Meclis'teki görüşmeler hakkında açıklama yaptı.

 

BU GERİLİM REFERANDUMDA TÜRKİYE'YE YANSIR

Devlet Bahçeli, "Kabul ve ret lotosu oynanıyor. Bu gerilim referandumda Türkiye'ye yansır. Referandum yolu açık olarak kabul edilecek gibi" ifadelerini kullandı.

 

BAŞİKA AÇIKLAMASI

Fire tartışmasını değerlendiren Bahçeli, "Fireyi mercekle aramak gerek. Oylamada ani iniş ve çıkış beklemiyorum" şeklinde konuşurken Irak'taki gelişmelerle ilgili olarak, "Sonuç alınmadan Başika'dan geri adım olmamalı" ifadelerini kullandığı belirtildi.

 

 

AHMET TÜRK AÇIKLAMASI

Terör soruşturması sonucunda tutuklanan HDP'li Ahmet Türk hakkında da konuşan Bahçeli, "74 yaşındaki Ahmet Türk, rahatsızlığı nedeniyle insani boyut gözönünde bulundurularak tedavisine fırsat verecek şekilde tutuksuz yargılanmalı" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.