Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Devletin Memuru, Valiyi İstifaya Davet Etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2015 - 10:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Devletin Memuru, Valiyi İstifaya Davet Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görev yapan memur Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı istifaya davet etti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde memur olarak görev yapıp Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı görevinde bulunan Abdurrahim Doğru Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a Bahar Şenliklerine nasıl bu saate kadar izin verebiliyor, yazıklar olsun sözleriyle istifaya davet etti. Bir Devlet memuru tarafından ilin mülki amirinin istifaya davet edilmesi karşısında gözler şimdi Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a çevrildi. Devletin memuru olarak görev yapan Abdurrahim Doğru isimli vatandaşın bu davetine karşılık Vali Ceylan nasıl bir uygulama yapacak merak konusu. İşte sözde devlet memurunun sosyal paylaşım sayfasında ki o paylaşımı;  

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görev yapan memur Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı istifaya davet etti.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde memur olarak görev yapıp Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı görevinde bulunan Abdurrahim Doğru Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a Bahar Şenliklerine nasıl bu saate kadar izin verebiliyor, yazıklar olsun sözleriyle istifaya davet etti.

Bir Devlet memuru tarafından ilin mülki amirinin istifaya davet edilmesi karşısında gözler şimdi Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a çevrildi.

Devletin memuru olarak görev yapan Abdurrahim Doğru isimli vatandaşın bu davetine karşılık Vali Ceylan nasıl bir uygulama yapacak merak konusu.

İşte sözde devlet memurunun sosyal paylaşım sayfasında ki o paylaşımı;



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.