Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Din Bir Sen, İmamlara Yemek Verdi

NEVŞEHİR 19.03.2018 - 07:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Din Bir Sen, İmamlara Yemek Verdi

Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde kurulan ve kısa sürede üyelerini çoğaltarak 280 üyeye ulaşan Din Bir Sen Sendikası Nevşehir’de görev yapan bütün İmam Hatiplere yemek verdi.
  Din görevlilerine yönelik,2017 yılının değerlendirmesi,karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak,İmamların sorunlarını ele almak ve çözümler üretmek için öğle yemeğinde bir araya geldiler.   Din Bir Sen Nevşehir İl Başkanlığının, sendika ayrımı yapılmaksızın bütün İmamları davet ettiği yemek programına yoğun bir katılım oldu. Nevşehir’de bir restorantta verilen yemekte konuşan Din Bir Sen İl başkanı Tarık Sarıkaya, “Öncelikle bizleri kırmayıp bu programa katılmanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.Bu gün burada sizlerin dertlerini,sorunlarını dinlemek,bunlara çözümler aramak için,karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için ve birlik beraberlik içinde olmak için burada toplandık.Bizim herkese kapımız açık’ diye konuştu.   Yemek programı yapılan duanın ardından sona erdi.
Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde kurulan ve kısa sürede üyelerini çoğaltarak 280 üyeye ulaşan Din Bir Sen Sendikası Nevşehir’de görev yapan bütün İmam Hatiplere yemek verdi.

 

Din görevlilerine yönelik,2017 yılının değerlendirmesi,karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak,İmamların sorunlarını ele almak ve çözümler üretmek için öğle yemeğinde bir araya geldiler.

 

Din Bir Sen Nevşehir İl Başkanlığının, sendika ayrımı yapılmaksızın bütün İmamları davet ettiği yemek programına yoğun bir katılım oldu. Nevşehir’de bir restorantta verilen yemekte konuşan Din Bir Sen İl başkanı Tarık Sarıkaya, “Öncelikle bizleri kırmayıp bu programa katılmanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.Bu gün burada sizlerin dertlerini,sorunlarını dinlemek,bunlara çözümler aramak için,karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için ve birlik beraberlik içinde olmak için burada toplandık.Bizim herkese kapımız açık’ diye konuştu.

 

Yemek programı yapılan duanın ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.