MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Din Görevlileri Umre Sınavında

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2015 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Din Görevlileri Umre Sınavında

2016 Yılı Umre organizasyonunda görevlendirilecek Din görevlisi personeli seçimi için, 21-22 Kasım 2015 Cumartesi ve Pazar günleri Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an Bilimleri Eğitim Merkezinde sözlü mülakat sınavı yapıldı. Nevşehir’de yapılan sınava, Umre Organizasyonunda Din Görevlisi personeli olarak görev almak için Kırşehir, Niğde ve Nevşehir illerinden müracaat eden adaylar katıldı. Sınav Komisyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç, Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Soykök ve İl Müftüsü Yakup Öztürk yer aldı. Müftü Yakup Öztürk sınavla ilgili yaptığı açıklamasında; “Umre Organizasyonunda görevlendirilecek personel iki aşamalı sınavla belirlenmektedir. Yazılı sınavı kazananlar arasından kontenjanın iki katı personel mülakata katılarak, asil görevlendirilecekler belirlenir. Böyle bir sınavın ilimiz Nevşehir’de gerçekleşmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle Başkanlığımıza ve Genel Müdürümüze teşekkürler ediyoruz. Çok şükür hizmete başlayan Eğitim Merkezimiz bu gibi hizmetlere imkan sağlamıştır. Bundan sonra da nice hayırlı hizmetlere ev sahipliği yapacağını ümit ediyoruz. Bu vesile ile bu Eğitim Merkezimizi İlimize kazandıran hayırseverimizi şükranla anıyoruz” dedi.  

2016 Yılı Umre organizasyonunda görevlendirilecek Din görevlisi personeli seçimi için, 21-22 Kasım 2015 Cumartesi ve Pazar günleri Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an Bilimleri Eğitim Merkezinde sözlü mülakat sınavı yapıldı.
Nevşehir’de yapılan sınava, Umre Organizasyonunda Din Görevlisi personeli olarak görev almak için Kırşehir, Niğde ve Nevşehir illerinden müracaat eden adaylar katıldı.
Sınav Komisyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç, Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Soykök ve İl Müftüsü Yakup Öztürk yer aldı.
Müftü Yakup Öztürk sınavla ilgili yaptığı açıklamasında; “Umre Organizasyonunda görevlendirilecek personel iki aşamalı sınavla belirlenmektedir. Yazılı sınavı kazananlar arasından kontenjanın iki katı personel mülakata katılarak, asil görevlendirilecekler belirlenir.
Böyle bir sınavın ilimiz Nevşehir’de gerçekleşmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle Başkanlığımıza ve Genel Müdürümüze teşekkürler ediyoruz.
Çok şükür hizmete başlayan Eğitim Merkezimiz bu gibi hizmetlere imkan sağlamıştır. Bundan sonra da nice hayırlı hizmetlere ev sahipliği yapacağını ümit ediyoruz.
Bu vesile ile bu Eğitim Merkezimizi İlimize kazandıran hayırseverimizi şükranla anıyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.