Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç 'Miraç mucizesi içerisinde rahmet ve lütufla dolu'

GÜNCEL 21.03.2020 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç 'Miraç mucizesi içerisinde rahmet ve lütufla dolu'

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Miraç kandilini kutlayan bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Miraç kandilini kutlayan bir mesaj yayınladı.   Başkan Dinç, “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandilini idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir. Bu düşüncelerle İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine, milletimizin birlik beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Miraç kandilini kutlayan bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Miraç kandilini kutlayan bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Dinç, “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandilini idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir. Bu düşüncelerle İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine, milletimizin birlik beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.