Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç, 'Onlar Allah’ın bize emaneti'

NEVŞEHİR 02.12.2019 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç, 'Onlar Allah’ın bize emaneti'

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilere toplum olarak Allah’ın bir emaneti olarak bakılması gerektiğine işaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilere toplum olarak Allah’ın bir emaneti olarak bakılması gerektiğine işaret etti. Dinç, 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Engelli insanlarımız sadece ailelerine değil, Allah’ın bize ve bütün topluma verdiği bir emanet. Bunun bilincinde olarak bu insanları dışlamadan, onlara acıyarak bakmak yerine, aramıza dahil etmemiz, mümkün mertebe onları meslek ve sanat sahibi yapıp, ailesine yük olmaktan çıkarmalıyız. Bu insanlara bizim yardımcı olmamız lazım. Engelsiz bir yaşam dileğiyle ve engeli olan ailelere Allah sabırlar ihsan etsin. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler günü kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.
İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilere toplum olarak Allah’ın bir emaneti olarak bakılması gerektiğine işaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilere toplum olarak Allah’ın bir emaneti olarak bakılması gerektiğine işaret etti.


Dinç, 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Engelli insanlarımız sadece ailelerine değil, Allah’ın bize ve bütün topluma verdiği bir emanet. Bunun bilincinde olarak bu insanları dışlamadan, onlara acıyarak bakmak yerine, aramıza dahil etmemiz, mümkün mertebe onları meslek ve sanat sahibi yapıp, ailesine yük olmaktan çıkarmalıyız. Bu insanlara bizim yardımcı olmamız lazım. Engelsiz bir yaşam dileğiyle ve engeli olan ailelere Allah sabırlar ihsan etsin. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler günü kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.