MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç, 'Türk Milletinin bayramı kutlu olsun'

GÜNCEL 28.10.2020 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç, 'Türk Milletinin bayramı kutlu olsun'

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayınladı.     Başkan Dinç, “Büyük Türk Milletinin şanlı ve onurlu mücadelesinin ürünü olan ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet’imizin 97. Yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milleti’nin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan toprakları üzerinde, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk milletinin yeniden dirilişinin ifadesidir. Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutlarken, başta Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı Nevşehirli hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, yarınlarımızın çok daha mutlu ve müreffeh olmasını canı gönülden diliyorum” diye konuştu. 
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayınladı.  

 

Başkan Dinç, “Büyük Türk Milletinin şanlı ve onurlu mücadelesinin ürünü olan ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet’imizin 97. Yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milleti’nin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan toprakları üzerinde, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk milletinin yeniden dirilişinin ifadesidir. Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutlarken, başta Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı Nevşehirli hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, yarınlarımızın çok daha mutlu ve müreffeh olmasını canı gönülden diliyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.