Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç ve Duru AK Parti genel merkezindeydi

SİYASET 16.01.2020 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç ve Duru AK Parti genel merkezindeydi

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru AK Parti genel merkezindeydi.
NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru AK Parti genel merkezindeydi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti Genel Merkezinde Belediyeler İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılan Başkan Dinç ve İl Genel Sekreteri Duru Cumhurbaşkanı Erdoğan’la kısa süreli de olsa görüşme imkanı buldu.
İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru AK Parti genel merkezindeydi.

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru AK Parti genel merkezindeydi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti Genel Merkezinde Belediyeler İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılan Başkan Dinç ve İl Genel Sekreteri Duru Cumhurbaşkanı Erdoğan’la kısa süreli de olsa görüşme imkanı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.