MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinler’den Yönetmen Şermiyan Midyat’a Tokat Gibi Cevap

GÜNCEL 25.09.2017 - 22:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dinler’den Yönetmen Şermiyan Midyat’a Tokat Gibi Cevap

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Ay Lav Yu Tuu filminin yönetmeni, senaristi ve aynı zamanda başrol oyuncusu Şermiyan Midyat’a tokat gibi cevap verdi.
  KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Ay Lav Yu Tuu filminin yönetmeni, senaristi ve aynı zamanda başrol oyuncusu Şermiyan Midyat’a tokat gibi cevap verdi.   Ay Lav Yu Tuu senarist yönetmeni Şermiyan Midyat ilk olarak filmin 6 hafta boyunca Mardin’de çekimlerinin yapıldığını açıklamasının ardından Kapadokya’dan sert tepki ile karşlaştı. Verilen tepki üzerine soysa medya hesabından “ Ay Lav Yu Tuu filmi geçen yıl Güneydoğu bölgemizde yaşananlar ve hepimizi üzen sebeblerden dolayı Ürgüp-Kapadokya’da çekilmiştir. Tüm röportaj ve sohbetlerde de çekimleri Mardin’de gerçekleştiremediğimiz için Mardin’de gala yapacağımız ayrıca belirtilmiştir. Lütfen hassasiyetlerimizi kimi ufak ufak tefek de olsa söylenenlere kulak asmayan, masa başı haberlere gösterelim. Benlik ya da bizlik durum yok. Sevgili Ürgüp’lüler e Kapadokya’lılar” şeklinde açıklama yaptı.   İşte tüm bu açıklamaların ardından ise Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler Şermiyan Midyat’a adeta tokat gibi bir cevap verdi.   İşte Dinler’in o tokat gibi açıklaması;   “Şermiyan Midyat; Öncelikle Mardin'de yaşanan size göre “üzücü” olaylardan kastınız TSK’nın ve Emniyet Güçlerimizin yaptığı ”Hendek Operasyonları" ise bu durum bizleri üzmedi, aksine terörist yuvalarının temizlenmesi bizi sevindirdi, kaybettiğimiz Askerler ve Polislerimiz için canımız gitti bu 1!  Çekimlerin Mardin - Midyat'ya yapıldığı Hürriyet'te tam sayfa yer aldı, muhtemelen sizin demeciniz ile yol aldılar (veya ajansınız ile), yoksa nereden bilsin Hürriyet sizin 6 hafta boyunca "Mardin'de" çekim yaptığınızı? Demek ki hatalı sizsiniz veya kendi ajansınız, gazetecileri buradan suçlayamazsınız. Bu 2!  3 ise basın mensuplarına Mardin'de çekim yapamadığınızı söylemişsiniz, peki çekimleri Kapadokya'da yaptığınızı söylediniz mi? HAYIR, bunu söylediğiniz hiç bir röportaj var mı? YOK. Lütfen samimi olun, samimi olmak size bir şey kaybettirmez aksine kazandırır…”  
KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Ay Lav Yu Tuu filminin yönetmeni, senaristi ve aynı zamanda başrol oyuncusu Şermiyan Midyat’a tokat gibi cevap verdi.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Ay Lav Yu Tuu filminin yönetmeni, senaristi ve aynı zamanda başrol oyuncusu Şermiyan Midyat’a tokat gibi cevap verdi.

 

Ay Lav Yu Tuu senarist yönetmeni Şermiyan Midyat ilk olarak filmin 6 hafta boyunca Mardin’de çekimlerinin yapıldığını açıklamasının ardından Kapadokya’dan sert tepki ile karşlaştı. Verilen tepki üzerine soysa medya hesabından “ Ay Lav Yu Tuu filmi geçen yıl Güneydoğu bölgemizde yaşananlar ve hepimizi üzen sebeblerden dolayı Ürgüp-Kapadokya’da çekilmiştir. Tüm röportaj ve sohbetlerde de çekimleri Mardin’de gerçekleştiremediğimiz için Mardin’de gala yapacağımız ayrıca belirtilmiştir. Lütfen hassasiyetlerimizi kimi ufak ufak tefek de olsa söylenenlere kulak asmayan, masa başı haberlere gösterelim. Benlik ya da bizlik durum yok. Sevgili Ürgüp’lüler e Kapadokya’lılar” şeklinde açıklama yaptı.

 

İşte tüm bu açıklamaların ardından ise Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler Şermiyan Midyat’a adeta tokat gibi bir cevap verdi.

 

İşte Dinler’in o tokat gibi açıklaması;

 

“Şermiyan Midyat;

Öncelikle Mardin'de yaşanan size göre “üzücü” olaylardan kastınız TSK’nın ve Emniyet Güçlerimizin yaptığı ”Hendek Operasyonları" ise bu durum bizleri üzmedi, aksine terörist yuvalarının temizlenmesi bizi sevindirdi, kaybettiğimiz Askerler ve Polislerimiz için canımız gitti bu 1! 



Çekimlerin Mardin - Midyat'ya yapıldığı Hürriyet'te tam sayfa yer aldı, muhtemelen sizin demeciniz ile yol aldılar (veya ajansınız ile), yoksa nereden bilsin Hürriyet sizin 6 hafta boyunca "Mardin'de" çekim yaptığınızı? Demek ki hatalı sizsiniz veya kendi ajansınız, gazetecileri buradan suçlayamazsınız. Bu 2! 



3 ise basın mensuplarına Mardin'de çekim yapamadığınızı söylemişsiniz, peki çekimleri Kapadokya'da yaptığınızı söylediniz mi? HAYIR, bunu söylediğiniz hiç bir röportaj var mı? YOK. Lütfen samimi olun, samimi olmak size bir şey kaybettirmez aksine kazandırır…”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.