MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinler, 'Kapadokya Yeni Yıla Yüzde Yüz Doluluk İle Girecek'

TURİZM 20.12.2017 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dinler, 'Kapadokya Yeni Yıla Yüzde Yüz Doluluk İle Girecek'

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya yeni yıla sayılı günler kala yüzde yüz doluluk oranına ulaştı.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesi yeni yıla yüzde yüz doluluk oranı ile girecek. Yeni yıl öncesinde şuana kadar yüzde 95 oranında doluluk oranının yakalandığını ifade eden Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı yeni yıla Kapadokya bölgesinin yüzde yüz doluluk oranı ile gireceğini kaydetti. Dinler, Türkiye’de Kapadokya bu yıl yılbaşı tatillerinin gözde merkezlerinden biri. Rezervasyonlar şuan itibarıyla yüzde 95 oranına ulaşmış bulunuyor. Az bir sınırlı yerimiz kaldı. Tahmin ediyorum ki iki günlük yılbaşı periyodunda Kapadokya yüzde yüz doluluk ile yeni yıla girecek” diye konuştu.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler 2017 yılında yüzde 35 oranında bir turist artışı yaşandığını ifade ederken 2018 yılında da bu rakamın artmasını beklediklerini söyledi. Dinler, “2017 yılında köyü geçen bir 2016 yılına göre yüzde 35 gibi bir artış yaşadık. 2018 yılında da 2017 yılına göre daha fazla bir yükseliş bekliyoruz. 2015 rakamlarını yakalayamamış olsak da çok yaklaşacağımızı umuyoruz” dedi. 
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya yeni yıla sayılı günler kala yüzde yüz doluluk oranına ulaştı.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesi yeni yıla yüzde yüz doluluk oranı ile girecek. Yeni yıl öncesinde şuana kadar yüzde 95 oranında doluluk oranının yakalandığını ifade eden Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı yeni yıla Kapadokya bölgesinin yüzde yüz doluluk oranı ile gireceğini kaydetti. Dinler, Türkiye’de Kapadokya bu yıl yılbaşı tatillerinin gözde merkezlerinden biri. Rezervasyonlar şuan itibarıyla yüzde 95 oranına ulaşmış bulunuyor. Az bir sınırlı yerimiz kaldı. Tahmin ediyorum ki iki günlük yılbaşı periyodunda Kapadokya yüzde yüz doluluk ile yeni yıla girecek” diye konuştu.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler 2017 yılında yüzde 35 oranında bir turist artışı yaşandığını ifade ederken 2018 yılında da bu rakamın artmasını beklediklerini söyledi. Dinler, “2017 yılında köyü geçen bir 2016 yılına göre yüzde 35 gibi bir artış yaşadık. 2018 yılında da 2017 yılına göre daha fazla bir yükseliş bekliyoruz. 2015 rakamlarını yakalayamamış olsak da çok yaklaşacağımızı umuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.