MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinler kardeşler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Kahraman’ı ziyaret etti

SİYASET 30.01.2020 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinler kardeşler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Kahraman’ı ziyaret etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
  AK Parti Genel Merkezi tarafından Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Kahraman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.   AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman açıklamasında, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı olarak atanmam sebebiyle hayırlı olsun ziyaretine gelen Litvanya Fahri Konsolosu ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve Romanya Fahri Konsolosu Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise açıklamasında, “AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı olarak atanması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretine gittiğimiz değerli dostum  Oğuz Kahraman’a yeni görevinde başlarılar dilerim”  derken, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler’de , “Kıymetli dostum Oğuz Kahraman’ın  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı atanması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Kahraman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman açıklamasında, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı olarak atanmam sebebiyle hayırlı olsun ziyaretine gelen Litvanya Fahri Konsolosu ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve Romanya Fahri Konsolosu Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise açıklamasında, “AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı olarak atanması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretine gittiğimiz değerli dostum  Oğuz Kahraman’a yeni görevinde başlarılar dilerim”  derken, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler’de , “Kıymetli dostum Oğuz Kahraman’ın  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı atanması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.