Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diriliş 50'den Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz Çıkışı !

SPOR 31.01.2017 - 22:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diriliş 50'den Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz Çıkışı !

2016-2017 Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarı maçlarında galibiyetlerle başlayan Nevşehirspor geçen hafta maç yapmadan ligi bay geçti.
2016-2017 Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarı maçlarında galibiyetlerle başlayan Nevşehirspor geçen hafta maç yapmadan ligi bay geçti.   Yaklaşık 7 gün geçmesine rağmen takımlarına hasret kalan ve son oynanan Yozgatspor  maçında tribünde yerlerine alan ancak oynanan futbol ve alınan sonuç ile yapılan centilmenlikle kalplerde yer bırak harekete katkı sağlayan Diriliş50 taraftar gurubu bu hafta oynanacak maça hazır.   Takımlarının bir haftadır yaptığı antrenmanları ve hazırlıkları antrenman sahasında ve sosyal medyadan takip eden taraftarlar 05 Şubat Pazar günü oynanacak olan Aksarayspor maçı öncesi tüm sporseverleri tribüne davet ettiler. Sosyal Medya ve Şehrin belli kişilerini yaptıkları ziyaretlerle destek çağrısında bulunan taraftarların parolası ise “Sen yoksan bir kişi eksiğiz”.   MAÇ SONUNA KADAR DESTEK Diriliş 50 Taraftar gurubu maç sonuna kadar takımlarını destekleyeceklerini belirttiler. Diriliş 50 Taraftar Grubunun Başkanı Yasin Yücel  “ Tüm şehrimizin tek takımız olan Nevşehirspor’a destek vermelerini istiyoruz. Hafta sonu oynanacak olan maçta tribünde yerimizi alalım ve takımıza vereceğimiz destekle maç sonunda kazanacağımız üç puanı doyasıya kutluyalım. Şimdi çekişme zamanı değil destek olmak zamanı herkesi Nevşehir spora destek vermeye davet ediyoruz ” dedi  
2016-2017 Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarı maçlarında galibiyetlerle başlayan Nevşehirspor geçen hafta maç yapmadan ligi bay geçti.

2016-2017 Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarı maçlarında galibiyetlerle başlayan Nevşehirspor geçen hafta maç yapmadan ligi bay geçti.

 

Yaklaşık 7 gün geçmesine rağmen takımlarına hasret kalan ve son oynanan Yozgatspor  maçında tribünde yerlerine alan ancak oynanan futbol ve alınan sonuç ile yapılan centilmenlikle kalplerde yer bırak harekete katkı sağlayan Diriliş50 taraftar gurubu bu hafta oynanacak maça hazır.

 

Takımlarının bir haftadır yaptığı antrenmanları ve hazırlıkları antrenman sahasında ve sosyal medyadan takip eden taraftarlar 05 Şubat Pazar günü oynanacak olan Aksarayspor maçı öncesi tüm sporseverleri tribüne davet ettiler. Sosyal Medya ve Şehrin belli kişilerini yaptıkları ziyaretlerle destek çağrısında bulunan taraftarların parolası ise “Sen yoksan bir kişi eksiğiz”.

 

MAÇ SONUNA KADAR DESTEK

Diriliş 50 Taraftar gurubu maç sonuna kadar takımlarını destekleyeceklerini belirttiler. Diriliş 50 Taraftar Grubunun Başkanı Yasin Yücel  “ Tüm şehrimizin tek takımız olan Nevşehirspor’a destek vermelerini istiyoruz. Hafta sonu oynanacak olan maçta tribünde yerimizi alalım ve takımıza vereceğimiz destekle maç sonunda kazanacağımız üç puanı doyasıya kutluyalım. Şimdi çekişme zamanı değil destek olmak zamanı herkesi Nevşehir spora destek vermeye davet ediyoruz ” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.