MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diriliş 50'nin Belediye Başkanı Ünver'den Bir İsteği Var!

SPOR 06.12.2016 - 18:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diriliş 50'nin Belediye Başkanı Ünver'den Bir İsteği Var!

Nevşehir Spor taraftar gurubu olan Diriliş 50 taraftar gurubu Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bir istekte bulundu.
Nevşehir Spor taraftar gurubu olan Diriliş 50 taraftar gurubu Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bir istekte bulundu.   15 yıldır Nevşehir Sporun tesis sorununu takımına sahip çıkan Diriliş 50 taraftar gurubu getirdi.   Diriliş 50 taraftar gurubu yaptığı açıklamada ; Tesise İhtiyacımız Var.Kalıcı Zaferler İçin,Geleceğimize Yatırım Yapmak Zorundayız,Yaklaşık 10 Senedir Amatör Ligden Profosyonel Liglere Çıkamadık.Bu Sene Şehir Olarak Bir İvme Kazandık,Kenetlendîk,Stadyum Projemiz Hazır,Saolsun Millet Vekillerimiz Prosedür Ve Onay Sürecinde Bürokrasi Kanadında Ellerinden Geleni Yapıyorlar,Belediye Başkanımızda Bu Tempo İçinde Çok Güzel Çalışmalar Yapıyor,Fakat Bir Atasözü Vardır,40 Gün Kar Yağar 1 Gün Av Olur,Tek Eksiğimiz Tesis Konusu Bu Kadar Proje Ve Destek Var İken,Kulübümüze Ait Tesis Ve Yer Tahsisi Bizlerin Mutluluğunu Taçlandıracaktır.Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver Beyefendi De İnşallah Bu Çağrımıza,Cevap Verir.Bir Büyüklük Daha Yaparak Tek Eksiğimiz Olan Tesis Ve Yer Tahsisini Kulübümüze,Şehrimize Armağan Ederek Kazandırır diye konuştular.
Nevşehir Spor taraftar gurubu olan Diriliş 50 taraftar gurubu Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bir istekte bulundu.

Nevşehir Spor taraftar gurubu olan Diriliş 50 taraftar gurubu Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bir istekte bulundu.

 

15 yıldır Nevşehir Sporun tesis sorununu takımına sahip çıkan Diriliş 50 taraftar gurubu getirdi.

 

Diriliş 50 taraftar gurubu yaptığı açıklamada ; Tesise İhtiyacımız Var.Kalıcı Zaferler İçin,Geleceğimize Yatırım Yapmak Zorundayız,Yaklaşık 10 Senedir Amatör Ligden Profosyonel Liglere Çıkamadık.Bu Sene Şehir Olarak Bir İvme Kazandık,Kenetlendîk,Stadyum Projemiz Hazır,Saolsun Millet Vekillerimiz Prosedür Ve Onay Sürecinde Bürokrasi Kanadında Ellerinden Geleni Yapıyorlar,Belediye Başkanımızda Bu Tempo İçinde Çok Güzel Çalışmalar Yapıyor,Fakat Bir Atasözü Vardır,40 Gün Kar Yağar 1 Gün Av Olur,Tek Eksiğimiz Tesis Konusu Bu Kadar Proje Ve Destek Var İken,Kulübümüze Ait Tesis Ve Yer Tahsisi Bizlerin Mutluluğunu Taçlandıracaktır.Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver Beyefendi De İnşallah Bu Çağrımıza,Cevap Verir.Bir Büyüklük Daha Yaparak Tek Eksiğimiz Olan Tesis Ve Yer Tahsisini Kulübümüze,Şehrimize Armağan Ederek Kazandırır diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.