MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diriliş 50 Taraftar Grubu Emniyet Müdürü Artunay’ı Ziyaret Etti

SPOR 15.11.2016 - 19:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diriliş 50 Taraftar Grubu Emniyet Müdürü Artunay’ı Ziyaret Etti

Nevşehir spor taraftar grubu Diriliş 50 İl emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile bir araya geldi.
  Nevşehir spor taraftar grubu Diriliş 50 İl emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile bir araya geldi. Nevşehir sporun taraftar grubu Diriliş 50 İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret ederek burada Nevşehir spor konusunda fikir alışverişinde bulundular. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Spor taraftar grubu ile bir araya geldiği toplantıda el birliği içerisinde Nevşehir sporu özlenilen yere taşımak istediklerini ancak stadyumunda bir takım kuralları olduğunu bu kurallar çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Diriliş 50 Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Sönmez ise Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’a nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederken taraftar grubunun dilek ve isteklerini de Artunay ile paylaştı.  Ziyaret Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve taraftar grubunun günün anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Diriliş 50Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Sönmez ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “ Güzel insan Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay beyefendinin davetine icabet ettik. Çok şanslıyız. Böyle müdürümüz ve böyle şube müdürlerimiz olduğu için çok şanslıyız. Samimi ve sıcak geçen sohbetlerinden dolayı başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün polis teşkilatına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ziyaretimizi Başkan Yardımcımız İbrahim Sarıdayı, Tribün liderimiz Yasin Yücel, grubumuzun kurucularından Ömer Faruk Şahin, Lise birim başkanımız Baransel Tunç, Lise başkan yardımcılarımız Hacı Mehmet Aslan ve Erol Avvuran ile gerçekleştirdik. Bambaşka bir Nevşehir için ilk tanışma ve sohbetimizi gerçekleştirdik. Bizler memleket olarak bu sene şampiyon olduk sıra Nevşehirsporumuzda” şeklinde konuştu. 
Nevşehir spor taraftar grubu Diriliş 50 İl emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile bir araya geldi.

 

Nevşehir spor taraftar grubu Diriliş 50 İl emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile bir araya geldi.

Nevşehir sporun taraftar grubu Diriliş 50 İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret ederek burada Nevşehir spor konusunda fikir alışverişinde bulundular. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Spor taraftar grubu ile bir araya geldiği toplantıda el birliği içerisinde Nevşehir sporu özlenilen yere taşımak istediklerini ancak stadyumunda bir takım kuralları olduğunu bu kurallar çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

Diriliş 50 Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Sönmez ise Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’a nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederken taraftar grubunun dilek ve isteklerini de Artunay ile paylaştı.  Ziyaret Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve taraftar grubunun günün anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Diriliş 50Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Sönmez ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “ Güzel insan Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay beyefendinin davetine icabet ettik. Çok şanslıyız. Böyle müdürümüz ve böyle şube müdürlerimiz olduğu için çok şanslıyız. Samimi ve sıcak geçen sohbetlerinden dolayı başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün polis teşkilatına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ziyaretimizi Başkan Yardımcımız İbrahim Sarıdayı, Tribün liderimiz Yasin Yücel, grubumuzun kurucularından Ömer Faruk Şahin, Lise birim başkanımız Baransel Tunç, Lise başkan yardımcılarımız Hacı Mehmet Aslan ve Erol Avvuran ile gerçekleştirdik. Bambaşka bir Nevşehir için ilk tanışma ve sohbetimizi gerçekleştirdik. Bizler memleket olarak bu sene şampiyon olduk sıra Nevşehirsporumuzda” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.