Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ünver'e Ziyaret

EĞİTİM 08.02.2018 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ünver'e Ziyaret

2017-2018 döneminde eğit ve öğretime başlayan Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Demir, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e nezaket ziyaretinde bulundu.
  Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ayşim Örtlek ve okul öğrencilerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, içerisinde Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de bulunduğu eğitim kurumunun, Türkiye’nin örnek bir eğitim kampüsü alanı içerisinde olduğunu belirtti.   Ünver, Nevşehir Külliyesi ile bir bütünlük oluşturacak eğitim kampüsünün modern yapısı ile de dikkat çektiğini ifade etti. Ünver “ Yavrularımızın fiziki anlamda da modern bir kampüs alanı içerisinde eğitim almaları için yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Nevşehir Külliyesi ile de bir bütünlük oluşturacak bu kampüs alanı,hizmet birimleriyle de ilimizin eğitim çıtasındaki başarının artırılacağı merkezler arasında mutlaka yerini alacaktır. Bu yönde siz değerli yönetici ve gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
2017-2018 döneminde eğit ve öğretime başlayan Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Demir, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ayşim Örtlek ve okul öğrencilerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, içerisinde Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de bulunduğu eğitim kurumunun, Türkiye’nin örnek bir eğitim kampüsü alanı içerisinde olduğunu belirtti.

 

Ünver, Nevşehir Külliyesi ile bir bütünlük oluşturacak eğitim kampüsünün modern yapısı ile de dikkat çektiğini ifade etti. Ünver “ Yavrularımızın fiziki anlamda da modern bir kampüs alanı içerisinde eğitim almaları için yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Nevşehir Külliyesi ile de bir bütünlük oluşturacak bu kampüs alanı,hizmet birimleriyle de ilimizin eğitim çıtasındaki başarının artırılacağı merkezler arasında mutlaka yerini alacaktır. Bu yönde siz değerli yönetici ve gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.