Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Kaymakçı Nevşehir’de

GÜNCEL 13.10.2018 - 09:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Kaymakçı Nevşehir’de

Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, 2018 Yılı TİM Büyükelçileri Buluşması programı kapsamında Nevşehir’e geldi.
  2018 Yılı TİM Büyükelçileri Buluşması programı ile Erasmusdays Kapadokya Ulusal Ajans etkinliğine katılmak üzere Nevşehir Kapadokya’ya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, Crowne Plaza Kapadokya Otel’de Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı (TİM) İsmail Gülle tarafından karşılandı.   Vali Aktaş, Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Kaymakcı’ya kendilerini Nevşehir Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.   Daha sonra Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, TİM Büyükelçilerinin onuruna verilen Hoşgeldiniz Kokteyline katıldı.   Burada TİM Büyükelçileri ile bir süne sohbet eden Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, doğa harikası Nevşehir Kapadokya’da böyle bir program vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, 2018 Yılı TİM Büyükelçileri Buluşması programı kapsamında Nevşehir’e geldi.

 

2018 Yılı TİM Büyükelçileri Buluşması programı ile Erasmusdays Kapadokya Ulusal Ajans etkinliğine katılmak üzere Nevşehir Kapadokya’ya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, Crowne Plaza Kapadokya Otel’de Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı (TİM) İsmail Gülle tarafından karşılandı.

 

Vali Aktaş, Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Kaymakcı’ya kendilerini Nevşehir Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Daha sonra Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, TİM Büyükelçilerinin onuruna verilen Hoşgeldiniz Kokteyline katıldı.

 

Burada TİM Büyükelçileri ile bir süne sohbet eden Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakcı, doğa harikası Nevşehir Kapadokya’da böyle bir program vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.