MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diyanet-Sen'den Altunkaya'ya tam destek

NEVŞEHİR 19.06.2020 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Diyanet-Sen'den Altunkaya'ya tam destek

Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu Nevşehir il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'ya hoş geldin ziyaretinde bulundu
  NEVŞEHİR(MHA) Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu Nevşehir  il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.   Nevşehir'de önceden de hizmet yapan il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.   Nevşehir'deki dini faaliyetlerde hep beraber güzel hizmetler yapılacağını söyleyerek Ahmet Aydemir ve yönetim kuruluna bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.   Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemirde Müftülüğün faaliyetlerinde her zaman yanındayız dedi.
Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu Nevşehir il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'ya hoş geldin ziyaretinde bulundu

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu Nevşehir  il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

 

Nevşehir'de önceden de hizmet yapan il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

Nevşehir'deki dini faaliyetlerde hep beraber güzel hizmetler yapılacağını söyleyerek Ahmet Aydemir ve yönetim kuruluna bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemirde Müftülüğün faaliyetlerinde her zaman yanındayız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.