Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diyetisyen Mervenaz Yazgan Lale Haber’de

SAĞLIK 04.10.2018 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diyetisyen Mervenaz Yazgan Lale Haber’de

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi güncel olayların yanı sıra sağlık köşelerinde de büyük beğeni topluyor.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi her geçen gün yazar kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da hizmet veren diyetisyen Mervenaz Yazgan sağlıklı beslenme konusunda ki merak ettiğiniz konuları sizlerle paylaşmaya başladı. Sağlıklı beslenme konusunda merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulacağınız Diyetisyen Mervanaz Yazgan’ın köşe yazılarını her hafta lalehaber.com haber sitesinden takip edebilirsiniz.   Mervenaz Yazgan Kimdir? Ortaöğrenimi ve liseyi Ankara Arı Koleji’nde tamamladı. 2012 yılında ingilizce eğitimini Londra’da tamamladıktan sonra 2014 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne girdi. Öğrenim süresi boyunca Mersin Şehir Hastanesi,Başkent Üniversitesi Hastanesi, Vuslat Bakay Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi, sağlık ocağı ve Yıldız Yemek Kurumunda stajlarını tamamladı. Şuan Ankara Bağlıca’da bulunan Boon Pilates Stüdyosunda diyetisyen olarak görev yapmaktadır.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi güncel olayların yanı sıra sağlık köşelerinde de büyük beğeni topluyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi her geçen gün yazar kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da hizmet veren diyetisyen Mervenaz Yazgan sağlıklı beslenme konusunda ki merak ettiğiniz konuları sizlerle paylaşmaya başladı. Sağlıklı beslenme konusunda merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulacağınız Diyetisyen Mervanaz Yazgan’ın köşe yazılarını her hafta lalehaber.com haber sitesinden takip edebilirsiniz.

 

Mervenaz Yazgan Kimdir?

Ortaöğrenimi ve liseyi Ankara Arı Koleji’nde tamamladı. 2012 yılında ingilizce eğitimini Londra’da tamamladıktan sonra 2014 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne girdi. Öğrenim süresi boyunca Mersin Şehir Hastanesi,Başkent Üniversitesi Hastanesi, Vuslat Bakay Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi, sağlık ocağı ve Yıldız Yemek Kurumunda stajlarını tamamladı. Şuan Ankara Bağlıca’da bulunan Boon Pilates Stüdyosunda diyetisyen olarak görev yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.