MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doğala Ortaokulunun isim 'Şehit Turan Damgacı Ortaokulu' oldu

EĞİTİM 01.10.2019 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Doğala Ortaokulunun isim 'Şehit Turan Damgacı Ortaokulu' oldu

Yeni tabelası asılan okulda düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Mert Kumcu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ve Şehidin annesi Elmas Damgacı katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeni tabelası asılan okulda düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Mert Kumcu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ve Şehidin annesi Elmas Damgacı katıldı.   Kaymakam Konuşmasında; "Şehitlerimiz vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bugün burada biz rahat yaşıyor, halkımıza rahat hizmet edebiliyorsak bunu vatan toprağını kanlarıyla sulamış şehitlerimize borçluyuz. İlçemiz Doğala köyündeki Doğala Ortaokulu ismini Şehit Turan Damgacı Ortaokulu olarak değiştirdik. Artık bundan böyle şehidimizin ismi ülkemiz var olduğu sürece bu okulda yaşatılmış olacak. Bu okuldaki öğrencilerimiz de şehidimizin aziz hatırasıyla eğitim ve öğretimlerini sürdürecek. Bugüne kadar memleketimiz için şehit olan askerlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz" dedi.   Şehidimizin annesi Elmas Damgacı ise çok duygulandıklarını belirterek, "Okula şehidimizin adının verilmesi bizleri çok mutlu etti. Duyarlılıklarından dolayı tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.   Programın ardından Ana sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam, Öğrenciler ile yakından ilgilenerek okul yöneticilerinden bilgiler aldı.
Yeni tabelası asılan okulda düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Mert Kumcu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ve Şehidin annesi Elmas Damgacı katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeni tabelası asılan okulda düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Mert Kumcu, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ve Şehidin annesi Elmas Damgacı katıldı.

 

Kaymakam Konuşmasında; "Şehitlerimiz vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bugün burada biz rahat yaşıyor, halkımıza rahat hizmet edebiliyorsak bunu vatan toprağını kanlarıyla sulamış şehitlerimize borçluyuz. İlçemiz Doğala köyündeki Doğala Ortaokulu ismini Şehit Turan Damgacı Ortaokulu olarak değiştirdik. Artık bundan böyle şehidimizin ismi ülkemiz var olduğu sürece bu okulda yaşatılmış olacak. Bu okuldaki öğrencilerimiz de şehidimizin aziz hatırasıyla eğitim ve öğretimlerini sürdürecek. Bugüne kadar memleketimiz için şehit olan askerlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz" dedi.

 

Şehidimizin annesi Elmas Damgacı ise çok duygulandıklarını belirterek, "Okula şehidimizin adının verilmesi bizleri çok mutlu etti. Duyarlılıklarından dolayı tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Programın ardından Ana sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam, Öğrenciler ile yakından ilgilenerek okul yöneticilerinden bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.