Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doğanay, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 19.11.2018 - 17:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Doğanay, Lale Haber’i ziyaret etti

AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Ercan Doğanay, Lale Haber’i ziyaret etti.
  AK Parti’den Kavak Belediye Başkan aday adayı Ercan Doğanay, Nevşehir’de Haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Doğanay, Lale Haber Genel Yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden Doğanay, Kavak Belediye Başkan adayı gösterildiği takdirde gönül belediyeciliği yapacağını ifade ederken AK Parti’nin bir neferi olarak her zaman çalışmaya hazır olduğunu söyledi.   Lale Haber Genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Ercan Doğanay’ çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Ercan Doğanay, Lale Haber’i ziyaret etti.

 

AK Parti’den Kavak Belediye Başkan aday adayı Ercan Doğanay, Nevşehir’de Haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Doğanay, Lale Haber Genel Yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden Doğanay, Kavak Belediye Başkan adayı gösterildiği takdirde gönül belediyeciliği yapacağını ifade ederken AK Parti’nin bir neferi olarak her zaman çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

 

Lale Haber Genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Ercan Doğanay’ çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.