Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doğruları Yazan Kaleme, Çirkin Saldırı

SAĞLIK 14.06.2017 - 19:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Doğruları Yazan Kaleme, Çirkin Saldırı

Lale haber olarak mağdurların ve mazlumların yanındayız zalimlerin zalimliklerin karşısındayız kimsenin bize işimizi öğretmesine izin vermedik vermeyeceğiz.
10 ay önce haberi yaptığımız ve geçtiğimiz günlerde yine haber yaptığımız doktor hakkında neden yaptırım yapılmadı   Hastane yönetimi 10 aydır bu duruma neden sessiz kaldı ? Şimdi illa bir fitil çakacak birini mi arıyorlar ? O doktoru siz bizden daha iyi biliyorsunuz neden gerekeni yapmıyorsunuz !   NEVŞEHİR VALİLİĞİ ,  NEVŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ UYUYORMU ?    Bir kişinin sosyal medya sitelerinde Nevşehirli doktor olarak kadınlara sarkması Nevşehirli kadınları rahatsız etmeye devam etmesini tasvip mi ediyorsunuz ?    Doktora sahip çıktığınız için Devlet Hastanesinde çalışan diğer ahlaklı ve işini düzgün yapan doktorlar vebal altında kalmasına sebep olduğunuzu biliyor musunuz ? Nevşehir halkının tacizci doktoru linç etmemeleri için biz ismini açıkca yazmadığımız için bizi suçlayanlar gerekli kurumlar gerekli bilgilere sadece bugün değil daha öncesinden sahip olmalarına rağmen sessiz kalıp olayı kapatmaya gitmişlerdir.      Nevşehir gibi küçük bir şehirde illa tacize uğrayan bayanlar kendini deşifre edip ifade vermesi mi lazım yoksa doktorun yazdıklarını gösterip o mağdur kadınlara başka türlü baskılara mı sebebiyet vermek istiyorsunuz  ?   Doktorun taciz ettiği bayanların deşifre olduğunda kimin eline  ne geçecek mağdur olan kadınlarımızın olduğunu bilmenize rağmen neden kimin yaptığını bildiğiniz doktoru hala bir işlem yapmayıp koruyorsunuz ? Yetkililerde hiç ses yok kamuoyu çıkıp açıklama yapmalarını bekliyor   Lale haber olarak mağdurların ve mazlumların yanındayız zalimlerin zalimliklerin karşısındayız kimsenin bize işimizi öğretmesine izin vermedik vermeyeceğiz.   Sene 2009 da haksız yere FETÖ'cü hainlerin karşısında dim dik durup işimizden 50 TL için eden FETÖCÜLERE dahi asla taviz vermediğimiz gibi Nevşehir'de de haksızlıkların karşısında olduğumuzu kimseden çekinmediğimizi bir kez daha deklare ediyoruz.   Haberlerimizden rahatsız olup çıkıp tek kelime dahi açıklama yapamayan çevreler istediği çamuru atmaya istediği dosyayı bizim halkımızda hazırlamaya özgürdürler...    Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olamaz…   Nevşehir kamuoyunda yağtığımız haberler sonrası Haber sitemizin aracının 4 tekeride kesilmiştir. Emniyet güçlerimiz gerekli soruşturmayı başlatmış bulunmaktadır.   Bir çok haberlerimiz sonrası yapılanlar asla bizi yıldırmayacaktır.   Şu iyi bilinmelidir ki ; Hiç bir kuvvet ve saldırılar gerçekleri söylememize engel olamayacaktır. 
Lale haber olarak mağdurların ve mazlumların yanındayız zalimlerin zalimliklerin karşısındayız kimsenin bize işimizi öğretmesine izin vermedik vermeyeceğiz.

10 ay önce haberi yaptığımız ve geçtiğimiz günlerde yine haber yaptığımız doktor hakkında neden yaptırım yapılmadı

 

Hastane yönetimi 10 aydır bu duruma neden sessiz kaldı ? Şimdi illa bir fitil çakacak birini mi arıyorlar ? O doktoru siz bizden daha iyi biliyorsunuz neden gerekeni yapmıyorsunuz !

 

NEVŞEHİR VALİLİĞİ ,  NEVŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ UYUYORMU ? 

 

Bir kişinin sosyal medya sitelerinde Nevşehirli doktor olarak kadınlara sarkması Nevşehirli kadınları rahatsız etmeye devam etmesini tasvip mi ediyorsunuz ? 

 

Doktora sahip çıktığınız için Devlet Hastanesinde çalışan diğer ahlaklı ve işini düzgün yapan doktorlar vebal altında kalmasına sebep olduğunuzu biliyor musunuz ? Nevşehir halkının tacizci doktoru linç etmemeleri için biz ismini açıkca yazmadığımız için bizi suçlayanlar gerekli kurumlar gerekli bilgilere sadece bugün değil daha öncesinden sahip olmalarına rağmen sessiz kalıp olayı kapatmaya gitmişlerdir.   

 

Nevşehir gibi küçük bir şehirde illa tacize uğrayan bayanlar kendini deşifre edip ifade vermesi mi lazım yoksa doktorun yazdıklarını gösterip o mağdur kadınlara başka türlü baskılara mı sebebiyet vermek istiyorsunuz  ?

 

Doktorun taciz ettiği bayanların deşifre olduğunda kimin eline  ne geçecek mağdur olan kadınlarımızın olduğunu bilmenize rağmen neden kimin yaptığını bildiğiniz doktoru hala bir işlem yapmayıp koruyorsunuz ? Yetkililerde hiç ses yok kamuoyu çıkıp açıklama yapmalarını bekliyor

 

Lale haber olarak mağdurların ve mazlumların yanındayız zalimlerin zalimliklerin karşısındayız kimsenin bize işimizi öğretmesine izin vermedik vermeyeceğiz.

 

Sene 2009 da haksız yere FETÖ'cü hainlerin karşısında dim dik durup işimizden 50 TL için eden FETÖCÜLERE dahi asla taviz vermediğimiz gibi Nevşehir'de de haksızlıkların karşısında olduğumuzu kimseden çekinmediğimizi bir kez daha deklare ediyoruz.

 

Haberlerimizden rahatsız olup çıkıp tek kelime dahi açıklama yapamayan çevreler istediği çamuru atmaya istediği dosyayı bizim halkımızda hazırlamaya özgürdürler... 

 

Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olamaz…

 

Nevşehir kamuoyunda yağtığımız haberler sonrası Haber sitemizin aracının 4 tekeride kesilmiştir. Emniyet güçlerimiz gerekli soruşturmayı başlatmış bulunmaktadır.

 

Bir çok haberlerimiz sonrası yapılanlar asla bizi yıldırmayacaktır.

 

Şu iyi bilinmelidir ki ; Hiç bir kuvvet ve saldırılar gerçekleri söylememize engel olamayacaktır. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.