MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doksar mahalle ziyaretlerine başladı

NEVŞEHİR 12.10.2021 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Doksar mahalle ziyaretlerine başladı

Nevşehir'de her ilçede gerçekleşecek olan mahalle ziyaretlerinin ilki İbrahimpaşa mahallesinde yapıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de her ilçede gerçekleşecek olan mahalle ziyaretlerinin ilki İbrahimpaşa mahallesinde yapıldı.    Göç İdaresi İl Müdürü Akif Doksar önderliğinde merkez ilçe İbrahimpaşa Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.    Yabancı nüfusun yoğun olduğu mahallede sosyal uyum düzeyinin belirlenmesi, birlikte yaşama kültürü ve mahalle kültürü hakkında farkındalık yaratılması, muhtarların öneri ve görüşlerinin alınması amacıyla öncelikle İbrahimpaşa Mahalle Muhtarlığı ziyaret edilerek ardından Suriye uyruklu iki aileye hane ziyareti ile Türk ve yabancı esnaf ziyareti gerçekleştirildi.   İbrahimpaşa Mahalle Muhtarı Hallav Tuncay Orhan'ın da eşlik ettiği ziyarette mahalle düzeyinde sosyal uyumda yaşanan zorluklar, her iki toplumda da ilişkileri pozitif etkileyecek öneriler, yardım ve hizmetler ihtiyaç duyulan kişilerin gerekli kurumlara yönlendirilmesi, yanlış algıların kırılarak toplumsal gerginliklerin azaltılması konularında görüşmeler yapıldı.   Yapılan hane ziyaretlerinde İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yabancılar İçin Kent Rehberi ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce gönderilen MUYU Eğlence Kutusu, maske, okul çantası, su matarası vb hediyeler takdim edildi.    
Nevşehir'de her ilçede gerçekleşecek olan mahalle ziyaretlerinin ilki İbrahimpaşa mahallesinde yapıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de her ilçede gerçekleşecek olan mahalle ziyaretlerinin ilki İbrahimpaşa mahallesinde yapıldı. 

 

Göç İdaresi İl Müdürü Akif Doksar önderliğinde merkez ilçe İbrahimpaşa Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. 

 

Yabancı nüfusun yoğun olduğu mahallede sosyal uyum düzeyinin belirlenmesi, birlikte yaşama kültürü ve mahalle kültürü hakkında farkındalık yaratılması, muhtarların öneri ve görüşlerinin alınması amacıyla öncelikle İbrahimpaşa Mahalle Muhtarlığı ziyaret edilerek ardından Suriye uyruklu iki aileye hane ziyareti ile Türk ve yabancı esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

 

İbrahimpaşa Mahalle Muhtarı Hallav Tuncay Orhan'ın da eşlik ettiği ziyarette mahalle düzeyinde sosyal uyumda yaşanan zorluklar, her iki toplumda da ilişkileri pozitif etkileyecek öneriler, yardım ve hizmetler ihtiyaç duyulan kişilerin gerekli kurumlara yönlendirilmesi, yanlış algıların kırılarak toplumsal gerginliklerin azaltılması konularında görüşmeler yapıldı.

 

Yapılan hane ziyaretlerinde İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yabancılar İçin Kent Rehberi ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce gönderilen MUYU Eğlence Kutusu, maske, okul çantası, su matarası vb hediyeler takdim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.