Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doktor Fatma Çömçe KADEM Nevşehir Üyesi Oldu

GÜNCEL 26.04.2018 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Doktor Fatma Çömçe KADEM Nevşehir Üyesi Oldu

Geçtiğimiz hafta sonunda açılışı gerçekleştirilen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ailesi Nevşehir’de büyümeye devam ediyor.
  Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çömçe, Nevşehir KADEM İl temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret etti. Çömçe, KADEM temsilcisi İlkay Akün’e hayırlı olsun dileklerini iletirken Akün’den KADEM’in Nevşehir’de planladığı projeler hakkında da bilgiler aldı. KADEM Temsilcisi İlkay Akün, Dr. Fatma Çömçe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çömçe daha sonra ise KADEM üyelik formunu doldurarak KADEM Nevşehir ailesinin üyesi oldu.
Geçtiğimiz hafta sonunda açılışı gerçekleştirilen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ailesi Nevşehir’de büyümeye devam ediyor.

 

Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çömçe, Nevşehir KADEM İl temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret etti. Çömçe, KADEM temsilcisi İlkay Akün’e hayırlı olsun dileklerini iletirken Akün’den KADEM’in Nevşehir’de planladığı projeler hakkında da bilgiler aldı. KADEM Temsilcisi İlkay Akün, Dr. Fatma Çömçe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çömçe daha sonra ise KADEM üyelik formunu doldurarak KADEM Nevşehir ailesinin üyesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.