Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dörtkol, Dünya Eczacılar Gününü Kutladı

SAĞLIK 25.09.2018 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dörtkol, Dünya Eczacılar Gününü Kutladı

25 Eylül Dünya Eczacılar günü dolayısıyla Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol bir mesaj yayımladı.
  25 Eylül Dünya Eczacılar günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol, Eczacıların sağlık sisteminin giriş kapısı ve son halkası olduğu gerçeğinden hareketle, Dünya Eczacılık Günü’nde vatandaşlarımızı bazı konularda uyarmak istiyoruz dedi.   Dörtkol mesajında şunları kaydetti;   İlacın sadece eczaneden alınması gerektiğini unutmayın!   Lütfen ilaç kullanırken komşunuzu değil, eczacı ve doktorunuzu dinleyin!   İlaçlarınızı alırken kullandığınız başka ilaçlar veya bir şikayetiniz varsa eczacınıza ve doktorunuza söylemeyi ihmal etmeyin!   Ağrı deyip geçmeyin! Ağrı bir savunma mekanizması, bir hastalığın habercisi olabilir. Evinizdeki ağrı kesicileri gelişigüzel kullanmayın! Doktorunuza ve eczacınıza danışın!   İlaçlarınızı aynen belirtildiği gibi, tam ve zamanında kullanın! İlacın doğru kullanmadığında tedavi edici özelliğini kaybedebileceğini aklınızdan çıkartmayın!   İnternetten veya eczane dışından ilaç almaya kalkmayın, sağlığınızla oynamayın! Nerede, hangi koşullarda üretildiğini, içinde ne olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz!   Sevgili Hastalarımız,   İlaç sadece reçeteyle, eczaneden ve eczacı danışmanlığında alınır.   Eczacınız bu hizmeti size vermek için eczanesinde, sizi bekliyor.   Eczacınız en yakın sağlık danışmanınızdır..
25 Eylül Dünya Eczacılar günü dolayısıyla Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol bir mesaj yayımladı.

 

25 Eylül Dünya Eczacılar günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol, Eczacıların sağlık sisteminin giriş kapısı ve son halkası olduğu gerçeğinden hareketle, Dünya Eczacılık Günü’nde vatandaşlarımızı bazı konularda uyarmak istiyoruz dedi.

 

Dörtkol mesajında şunları kaydetti;

 

İlacın sadece eczaneden alınması gerektiğini unutmayın!

 

Lütfen ilaç kullanırken komşunuzu değil, eczacı ve doktorunuzu dinleyin!

 

İlaçlarınızı alırken kullandığınız başka ilaçlar veya bir şikayetiniz varsa eczacınıza ve doktorunuza söylemeyi ihmal etmeyin!

 

Ağrı deyip geçmeyin! Ağrı bir savunma mekanizması, bir hastalığın habercisi olabilir. Evinizdeki ağrı kesicileri gelişigüzel kullanmayın! Doktorunuza ve eczacınıza danışın!

 

İlaçlarınızı aynen belirtildiği gibi, tam ve zamanında kullanın! İlacın doğru kullanmadığında tedavi edici özelliğini kaybedebileceğini aklınızdan çıkartmayın!

 

İnternetten veya eczane dışından ilaç almaya kalkmayın, sağlığınızla oynamayın! Nerede, hangi koşullarda üretildiğini, içinde ne olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz!

 

Sevgili Hastalarımız,

 

İlaç sadece reçeteyle, eczaneden ve eczacı danışmanlığında alınır.

 

Eczacınız bu hizmeti size vermek için eczanesinde, sizi bekliyor.

 

Eczacınız en yakın sağlık danışmanınızdır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.