Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dualar Mehmetçik için

NEVŞEHİR 12.10.2019 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dualar Mehmetçik için

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak amacıyla "Barış Pınarı Harekâtı"nın başlatma kararı aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak amacıyla "Barış Pınarı Harekâtı"nın başlatma kararı aldı.   Bu kapsamda il genelinde tüm resmi/özel eğitim kurumlarında ders başlamadan önce tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerin katılımıyla programlar düzenlendi.   Programlar, tüm Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ile başladı. İstiklal Marşımız okundu ve ardından "Barış Pınarı Harekâtı" na katılan Kahraman Mehmetçiğimiz için dualar edildi.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Barış Pınar Harekâtına" destek amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan programa katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yaptığı konuşmada "Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru ve mazlumların selameti için başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı' operasyonunda kahraman ordumuza muvaffakiyetlerini diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Rabbim muzaffer eylesin inşallah" dedi.   Program, İl Müftüsü Yakup Öztürk 'ün , "Barış Pınarı Harekatı"nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.  
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak amacıyla "Barış Pınarı Harekâtı"nın başlatma kararı aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak amacıyla "Barış Pınarı Harekâtı"nın başlatma kararı aldı.

 

Bu kapsamda il genelinde tüm resmi/özel eğitim kurumlarında ders başlamadan önce tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerin katılımıyla programlar düzenlendi.

 

Programlar, tüm Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ile başladı. İstiklal Marşımız okundu ve ardından "Barış Pınarı Harekâtı" na katılan Kahraman Mehmetçiğimiz için dualar edildi.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Barış Pınar Harekâtına" destek amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan programa katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yaptığı konuşmada "Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru ve mazlumların selameti için başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı' operasyonunda kahraman ordumuza muvaffakiyetlerini diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Rabbim muzaffer eylesin inşallah" dedi.

 

Program, İl Müftüsü Yakup Öztürk 'ün , "Barış Pınarı Harekatı"nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.