Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünya Fenerbahçeliler gününü böyle kutladılar

GÜNCEL 19.07.2019 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dünya Fenerbahçeliler gününü böyle kutladılar

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde dünya evine girecek genç çift düğün fotoğraflarını bugünün anısına Fenerbahçe bayrakları ile çekindi.
  Nevşehir’in Avanos ilçesinde dünya evine girecek olan Özge-Ferhat Kına çiftçi bugün yapılacak olan düğünleri öncesinde peribacaları arasında gelin damat fotoğrafı için çekim yaptırdı. Fenerbahçeli olan genç çift bugünün Dünya Fenerbahçeliler günü olması dolayısıyla gelin damat çekimlerini de Fenerbahçe bayrağı ile çekilmesi dikkatlerden kaçmazken Damat Ferhat Kına açıklamasında, “ Bende eşimde fanatik Fenerbahçe taraftarlarıyız. Bu akşam yapılacak düğümüz öncesinde peribacaları arasında gelin damat fotoğrafları çekimlerine çıktık. Bugün bizim dünya evine girecek olacağımız gün ile taraftarı olduğumuz Fenerbahçe’nin özel bir günü olduğunu biliyoruz. Bizde Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü gelin damat fotoğraflarımızda kullanmak istedik” dedi.   Gelin Özge Kına ise kendisinin aslen Ankaralı olduğunu ifade ederken kendisinin de eşi gibi fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu bu yüzden düğünde giyeceği ayakkabısına bile Fenerbahçe yazısı yazdırdığını söyledi.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde dünya evine girecek genç çift düğün fotoğraflarını bugünün anısına Fenerbahçe bayrakları ile çekindi.

 

Nevşehir’in Avanos ilçesinde dünya evine girecek olan Özge-Ferhat Kına çiftçi bugün yapılacak olan düğünleri öncesinde peribacaları arasında gelin damat fotoğrafı için çekim yaptırdı. Fenerbahçeli olan genç çift bugünün Dünya Fenerbahçeliler günü olması dolayısıyla gelin damat çekimlerini de Fenerbahçe bayrağı ile çekilmesi dikkatlerden kaçmazken Damat Ferhat Kına açıklamasında, “ Bende eşimde fanatik Fenerbahçe taraftarlarıyız. Bu akşam yapılacak düğümüz öncesinde peribacaları arasında gelin damat fotoğrafları çekimlerine çıktık. Bugün bizim dünya evine girecek olacağımız gün ile taraftarı olduğumuz Fenerbahçe’nin özel bir günü olduğunu biliyoruz. Bizde Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü gelin damat fotoğraflarımızda kullanmak istedik” dedi.

 

Gelin Özge Kına ise kendisinin aslen Ankaralı olduğunu ifade ederken kendisinin de eşi gibi fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu bu yüzden düğünde giyeceği ayakkabısına bile Fenerbahçe yazısı yazdırdığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.